[]

İzmir'de önereceğiniz mekan ve "köşe"leriniz var mı?

İzmir'e yeni gelen biri olarak Oturup çalışılabilecek, mümkünse manzaralı ya da doğanın içinde, kütüphane olur, bar kafe olur mekan önerilerinize ihtiyacım var.




 
1. inciraltı
2. teleferik tarafı
3. deniz olsun dersen konak pier tarafı
4. sahilevleri deniz ve doğa olan yerler. farklı kafe ve civarları.

karşıyaka'yı pek bilmiyorum ama kapısında atlar olan bir yer vardı bilen yazar adını. orası da pek hoş.
  • illegalstar  (11.06.17 21:01:30) 
aslında hiç sizin istediğiniz tarzda bi' yer olmayabilir. Ama ben orada çalışmayı çok sevdim diye. gül sokağımı öyle bi' yer var alsancak tarafında. o sokakta starbucks reserve var. hayatında bu kadar farklı orjinal insanı görebileceğin bi' starbucks yoktur. İnsanları çok eğlenceli, çok sıradışı ve çok güzeller(o anlamda değil). Ben çok sevdim.

ha eğer sessiz yer istiyorsan tam bu starbucks'ın fransız kültüre doğru giden sokakta da şahane çikolatacı var, çikolataları pek şahane değil. bomboş olması şahane. kimse gelmiyor, çünkü çok pahalı. Bi' kurabiyeye 13 lira vermiştim, kahve +kurabiye(biskrem boyutundaydı) 34 lira verdim, ama kurabiyeyi tam çıkarken aldım. kahvenin üstüne sonra çok tatlı geldi 2 ıssırdım bıraktım. Neyse bunun konuyla ilgisi yok, eğer sessiz sakin diyorsan da orası. Yine aynı tip insanlar sokaktan geçebiliyorlar, it uğursuz yok. kalabalık yok, sokak(mahalle havası) var, biraz lüks bir mahalle havası tabi. Yanında insanlar ingilizce konuşuyor(yabancı adamlar) terlikle geziyorlar, londrada zannediyorsun kendini filan (bu arada ben hiç londraya gitmedim, nasıl zannedileceğini de tam bilmiyorum, yalan olmasın şimdi)

yani yeşil doğa ile iç içe yer bilmiyorum ben pek ama o sokakta çalışmayı sevmiştim.
  • mete kudur  (11.06.17 21:06:18 ~ 21:08:47) 
sahilevlerinde kıyıda oturabilirsin.

dut restorant cafe bar var yakınlarında oraya gidebilirsin çok hoş bi yer. tavsiye ederim.
  • false pretension  (11.06.17 22:16:39) 
Tam doga ici denemez ama göztepe güzelyali civarindaki sahil cafeler fena degil.


  • finsidigi  (11.06.17 23:41:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.