[]

sütlü türk kahvesi - maple syrup

nasıl olur? bir kahvecide deneme yapacağım da pek yaratıcı değilim aklıma bu geldi ne düşünüyorsunuz?

siz olsanız nasıl yapardınız? kahveyi süt ile mi pişirirdiniz yoksa su ile pişirip sonradan süt ve maple şurubu mu eklerdiniz?


 
süt ile şurubu birlikte pişirirdim. şurubun oranını iyi ayarlamalısın yalnız, baya tatlı bir şey o, kahvenin tadını bastırmasın.

sevmiyorum ben böyle afilli şeyleri, düz sade kahveciyim ama insanların hoşuna gidebilir. az bi şey vanilya da eklenip soğuk, buzlu kahve (tabii türk kahvesi olmayacak bu durumda) şeklinde de servis edilebilir. dene işte kafana göre bi şeyler.

sadece neden türk kahvesi olduğunu anlayamadım. türk kahvesi olduğu gibi kalmalı bence ama sen bilirsin tabii.

yalnız uzman baristaymışım gibi yazdım da yok öyle bi olayım.
  • soso  (05.06.17 22:13:57 ~ 22:15:22) 
Telvesini süzersen kahve sek iken çok güzel bir şey olur gibi geliyor :)


  • helena  (05.06.17 22:47:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.