[]

"Önce bir İntel sürücüsü yüklemelisiniz" Nvidia ekran kartı

Arkadaşlar. İyi akşamlar.
Yeni win8.1 kurdum. Ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi bir uyarı veriyor. Ne yapmalıyım? Bu konu hakkında çeşitli cevaplar var ama bende tam işe yaramadı.

Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
iyi akşamlar.

 
anakart sürücülerini yükledin mi?


  • mattiadestro  (02.06.17 20:51:50) 
intel ekran driverını kurmuşsundur sanırım? önerim her driverı silip baştan düzgün sıra ile yüklemen. olmazsa araştırırız.


  • garagavun  (02.06.17 20:52:57) 
intel ekran driverını yüklerken şu hatayı alıyorum: "Bu sistem, yazılım yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" Halbuki bunu intel driver update utility'den indirdim.
Anakart sürücüsünü de yükledim. Sanırım onda sıkıntı yok.

  • Rocky Binboga  (02.06.17 22:43:58) 
aynı durumu yaşamıştım. uyumsuzluk söz konusu. ya yüklemiş olduğun driverlar ya da o an kurmaya çalıştığın driver uyumsuz kalıyor.

1-öncelikle pc'de bütün sürücüleri sil ve mümkünse revo vb. kökten silen bir program kullan.
ardından anakart(chipset), sonra işlemciyi kur(intel/amd) ve bunu ekran işlemcisiyle karıştırma.

2-Programla kesinlikle indirme, mümkünse daha önce kurmuş olduğun eski bir sürümünü bul driverların.

hatta iki işlemden önce çabucak denemek adına, intel graphic driverın eski bir sürümünü kurmayı deneyebilirsin. olmazsa dediklerimi yaparsın.
  • garagavun  (03.06.17 12:05:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.