[]

Yüksek Lisans Başvurusu Niyet Mektubu

kuralı nedir yahu bunun. ilgi alanını yaz diyenler var sanki ben aşk hayatımı anlatacağım. internette herkes farklı birşey söylemiş. 80 milyonluk ülkeyiz, doğru düzgün örnek yok valla sinirlendim oturduğum yerde.

1-başlık (kompozisyon başlığı veya xx üni yy enst. zz yüksek lisans başvurusu?)
2-hitapla başlama
3-tarih
4-ad soyad
5-imza

olmalı mı? ve olmalı ise son üçü sayfanın neresine yazılmalı?

mesela yurt dışındaki okullar hatta firmalar için en başa yazar ve alıcının adresi bilgileri yazılıyor. türkiyede böyle değil sanırım. birisi çıkıp şunu yap derse çok sevinirim.

 
Başlık falan yok hocam. Niyet mektubu öyle bir şey değil. Başlarken daha lise yıllarından y.l. yapacağın alana olan ilginden falan bahset, devamında üniversite yıllarında ne yaptığından falan (burayı iyi doldur, gittiğin kurslardan, katıldığın seminere falan) ardından başvurduğun yeri biraz öv, sonunda da kabul edilirsem köpek gibi çalışacam, hakkını verecem falan de.


  • giovanne  (02.06.17 18:27:40) 
@giovanne teşekkürler ama ben konu içeriğinden bağımsız yazdığım maddeler hakkında bilgi arıyorum.
şu an ki durum; başlığı silip ilgili makama dedim.
kompozisyonun içine de "ordinaryus garagavun derler bana" diye yazmıştım. mesela onu da silsem mi? en sona ad-soyad-imza çakarım he?
  • garagavun  (02.06.17 20:49:29) 
Abi ad soyad falan da olmaz, yani oluyorsa da ben bilmiyorum. ing. örneklere bak istersen bir de ayrıca.


  • giovanne  (03.06.17 02:26:21) 
niyet mektubunu cv'ne iliştirdiğin için isme falan gerek yok


  • giovanne  (03.06.17 02:27:07) 
@giovanne tamam saol tekrardan.


  • garagavun  (03.06.17 11:47:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.