[]

Klavye uygulaması

1 aydır denemediğim klavye uygulaması kalmadı. Yine içlerinden en iyisi Google gboard. Ama onun bile bir çok eksiği var.
Şimdi klavye uygulamalarının hepsinin olumlu ve olumsuz yanlarını gayet iyi biliyorum. Hepsinin iyi taraflarını alıp, kendimde birşeyler katıp bir klavye uygulaması yapmak istiyorum. Tabi bu konuda sıfır bilgiliyim.

Böyle bir uygulamayı sıfırdan nasıl yaparım?
Veya istediğim istemediğim her şeyi söyleyip bir geliştiriciye kaç paraya yaptirabilirim?
Birde gördüğüm kadarıyla Google'ın kelime haznesi geniş, Samsung'un kelime tahmini daha iyi. Bu firmalardan kelimeleri (veya database'lerini veya adı her ne oluyorsa) satın alabilir miyim?
Teşekkürler

 
-Böyle bir uygulamayı sıfırdan nasıl yaparım?
+anladığım kadarı ile android üzerinde yapılacak. android studio ile yapabilirsiniz.

-Veya istediğim istemediğim her şeyi söyleyip bir geliştiriciye kaç paraya yaptirabilirim?
+neler beklediğinize göre değişir. ne kadar zaman alacak burdan tahmin etmesi çok zor. gereksinimler, geliştiricinin yatkınlığı, tecrübesi hepsi önemli ücret konusunda.

-satın alabilir miyim?
+gerekli paranız varsa dünyadaki herhangi bir şeyi alabilirsiniz :) tahmin algoritmalarını vereceklerini pek zannetmiyorum zira üzerlerinde baya kafa patlatılan şeyler. bunun dışında google'ınki open source olabilir. araştırmak lazım.
  • fakyoras  (01.06.17 10:48:45 ~ 10:49:46) 
SwiftKey gayet başarılı bence


  • gozu acik sevisen yahudi  (01.06.17 11:12:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.