[]

"kib" kısaltması

"kib" kullanımdan kalktı sanıyodum. uzun zamandır ne kullandım ne de duydum. ama bugün çok samimi olmadığım eski bi arkadaşla yazıştık sonra bu bana kib yazdı?!
biri size " kib görüşürüz" yazsa onun hakkında ne düşünürsünüz?



 
Hiçbirşey düşünmem

Ne boş şeyleri takıyoruz. Hayatta daha ciddi sorunlar var
  • MaNOfTheYear  (13.04.17 00:08:14) 
  • eksimtrak  (13.04.17 00:10:31) 
bugün şakalaştığımız birisine ben de yazdım. yanında birisinin varlığını sordum(olmaması gereken birisi) var dediğinde
kib görüşürüz yazdım. çok güldük.

yani, artık sadece şaka amaçlı kullanılıyor. ama sırf birisi kib görüşürüz yazsa onun hakkında hiçbirşey düşünmem. ya rahat adamdır, uzun uzadıya yazası gelmemiştir ya da yazılı iletişimle arası çok haşır neşir değildir. günceli kullanmıyordur yazarım.

artık şu farklı olun tripleri internette çok moda, sosyal paylaşım siteleri ''tanışmak için atılan ilk mesaj''da şahane komik monologlar doğuruyor, oysa eskiden slm nbr idi.
ve zaten işin özü bu, eskiden gayet cool bir selamlama cümlesi olan merhaba, artık ''ayy ne banal'' olarak algılanıyor. oysa zaten ne dersen de önce selamladığın için, merhabayı süslemeye ya da ona alternatif kıyafetler giydirmeye gerek duyuyorsun karşındakinin ilgisini çekebilmek için. oysa hiç gerek yok, sohbet başlatacaksan bile merhaba, bitireceksen de kib görüşürüz.

güzel şeyler bence.
  • mete kudur  (13.04.17 00:12:07) 
ahshahs ilk defa geldi bu buton bana çok güldüm. yahu dert diil de bana itici geldi bunun kullanımı acaba başkalarına da itici geliyo mu diye merak ettim


  • miss magara kadini  (13.04.17 00:12:07) 
mete kudur beni anlamış. düz adamdır kib yazmıştır sıkıntı yok tabiki ama senin de başta dediğin gibi bu bi şaka malzemesi gibi geliyo bana da o yüzden sormuştum. teşekkürler:)


  • miss magara kadini  (13.04.17 00:16:51) 
@playing star again ahshaha 2006 da tanışmıştık adamla valla yaklaştın


  • miss magara kadini  (13.04.17 00:17:54) 
@vegas analiz başarılı hakkaten sosyal medyayla çok ilgili diil


  • miss magara kadini  (13.04.17 00:19:42) 
ciddi ciddi yazınca sinirlenirim ama bir arkadaşım ile telefonla konuşmamızı bitirirken "ok kib bay" der. böyle durumlarda fazla sinirlenmiyorum.


  • m e b  (13.04.17 00:23:17) 
30 yıl önce yazıyordum.


  • mahone  (13.04.17 01:08:28) 
Eheh, kib ne ki ben bugun "nys sn msglsn glba" yazdım :D
Şakasına sürekli yazıştığım arkadaşıma yazdım tabii de samimi olmadığım biri kib yazsa garip gelmez, çok mesajlaşmadığını düşünürüm.

  • antikitleruhlu  (13.04.17 01:55:38) 
ben kullanıyorum sürekli, ağız alışkanlığı.


  • dedimmidemedimmi  (13.04.17 10:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.