[]

Açıköğretim bölüm önerilerinizi alIrım

Öncelikle 4 senelik bölümler için ygs'ye girmk yeterli mi onu öğrenmek istiyorum. Bir de 2 ve 4 seneliklerde sayısal ağırlıklı olmayan, tavsiye debileceğiniz bölüm var mı? Bizim kafamızda şu an Sosyoloji var. Yorumlarınızı bekliyoruz. Teşekkürler




 
öneriyi ne için istiyorsunuz? kolaylık mı, iş imkanı mı? açıköğretim'de sosyoloji okuyup iş bulmayı beklemek fazla hayalperestlik olur ama kolaylık açısından şöyle diyeyim, ilk dönem tamamen kendi bilgi birikimimle 6 dersin tümünü hiç çalışmadan geçtim.


  • sir gawain  (30.03.17 16:17:29) 
lisans okuyor musun ya da mezun musun?


  • blue eyes white dragon  (30.03.17 16:48:56) 
Adalet oku. Sosyoloji okuma.


  • dissendium  (30.03.17 17:06:19) 
Lisans terk, yaş 25, sayısalı zayıf bir kardeşimiz var, onun için soruyoruz @ blue eyes white dragon

@sir gawain hem iş, hem kolaylık diye düşünüyoruz
  • Kizkurusu  (30.03.17 17:25:52) 
lisans terk olmasaydı ikinci üniversiteden yararlanabilirdi ama ygs'ye girmek yeterli olsa gerek. çalışıyorsa, iyi kötü bir işi varsa adalet ardından dgs ile hukuk derim ama kendi bilir tabi. ayrıca adalet sonrası askerlik de kısalmıyor eğer arkadaş erkek ise. 4 yıllık mecbur yapmalı.


  • blue eyes white dragon  (30.03.17 18:00:07) 
adalet önermem.
3200'lerde oldum ancak 40 bin tl'lik bilgi geldi. dgs kontenjanı azaltıldı ve açıköğretim nedeniyle de çok fazla yığılma var.
icra müdürlüğü sınavı vardı mezunlar için kalktı, kurum içinden alıyorlar.

bildiğim ve gördüğüm kadarıyla katiplik ya da mübaşirlik yapmak için de adalet okumak gerekmiyor.
  • suq  (30.03.17 18:59:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.