[]

odtü'de doktora yapan var mı ?

İstanbulda git gel yaparak doktora yapmak çok mu zor olur ? :'( başvuracağım bir programdaki hocaya mail attım. adam haftada 2 gün gelmen gerekli dedi. yav. başka bir tanıdık. ankaradan istanbula marmara üniversitesinde 2 haftada 1 gelerek paşa paşa yaptı doktorasını..

imkansız mı yav :'(


 
ders dönemi haftada en az 2 gün gelmen gerekir yoksa dersler bittikten sonra dediğin gibi iki haftada bir hoca ile görüşürsün.
yoklama bazen alınmıyor ama derslere gitmezsen zor geçersin.

  • cedex  (29.03.17 12:09:20) 
paşa paşa yapacağınız doktora arıyorsanız başka yerler var.

ben direkt şirket ile üniversite ortak projelerinde doktora yapan arkadaşlar tanıyorum, onlarda bile her hafta minimum 1-2 gün ünide geçirme durumu var, zorunluluk değil çoğunda kimisi flexible ama böyle yani.
  • kurnaz  (29.03.17 12:11:06) 
tamamen sana bağlı. istanbul'dan odtü'ye ve gazi'ye gidip gelen arkadaşlarım var, devam ettiren de oldu, ettiremeyen de. senin evdeki ve işteki sorumlulukların, eğitime bakışın ve motivasyonun, karakterin, psikolojin bi çok şey etken bunda. bunu sen bilebilirsin özetle. başlamaktan zarar gelmez, devamını yaşayarak görürsün en kötü.


  • manuel mandalina  (29.03.17 12:13:50) 
ya hemen paşa paşa doktora yapacağınız yer arıyorsunuz diyorsun @kurnaz. Karşındaki kişinin ne olduğunu ne yaptığını ne kaygılarının olduğunu bilmeden böyle bir yorum yapmanız çok üzücü.

neyse ben zaten gelmek istiyorum. doktorayı da işle birlikte yürütmek istiyorum. yüksek lisansı gayet güzel yürüttüm ve çok verimli geçti. onu da iyi bir üniversitede yaptım. haftada bir gittğim de oldu. 2 haftada bir de. sadece sordum yav :S
  • totalstation  (29.03.17 13:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.