[]

Koşu ile kilo verme

İki günde bir 7,5 km hızla 20 dakika koşsam yediklerime de dikkat etsem kilo verir miyim?
Daha uzun süre koşu bandında kalınca sıkılıyorum.



 
İnterval şeklinde daha iyi olur, hiit demiyorum yalnız interval. Yediklerine dikkat etme olayı ucu çok açık bir konu. Ne yemediğin kadar ne yediğin de önemli. Bunları halledersen verebilirsin neden vermeyesin.


  • angelus  (16.03.17 23:47:09) 
ne derece doğru bilmiyorum, okumadıysanız: (bkz: 53051771)

"gelelim kilo verecem diye götü yanmış tavşan gibi saatlerce koşan arkadaşlara. lan oğlum mal mısınız siz? bakın bunu ciddi soruyorum; mal mısınız? ya arkadaş biz her zaman ne diyoruz? kilo vermek demek yağ yakmak demektir. şimdi iki elinizi göbeğinize götürün ve bi avuçlayın orayı. ne var orada? yağ var. oğlum onu yakacaksınız ya, bunu anlamayacak ne var amk ya, yağ yakacaksınız yağ. protein değil şeker değil yağ yakacaksınız. bu yağı nasıl yakacaksınız peki? mal gibi 10 saat koşarak değil. evet yanlış duymadınız; koşarak yağ yakılmaz. yani düşündüğünüz anlamda yağ yakamazsınız. şimdi nedenlerine geliyorum: (...)"
  • celeron 300a  (16.03.17 23:49:57 ~ 23:50:11) 
@angelus, sabah iş kepekli peynirli tost yiyorum. Öğlen iş yerinde çıkanlardan çorba, yemek ve salata alıyorum. Makarna pilav yok. Akşam ise yemek yemiyorum. Böyle bir kaç kilo verdim. Koşuyu ekleyince daha çok gitmesini istiyorum. Uzun zamandır kafamda kilo vermek var ama kendime inancım hiç yok.


  • boyalı kuş  (17.03.17 00:00:02) 
Gerekli şartlar oluşursa her insan yağ yakar, az ya da çok hızlı ya da yavaş, bunu etkileyen değikenler illa ki vardır ama neticede yağ bu yanar. İkincisi, bu beslenmeyle ilk zamanlar kilo verirsin ama sonra durur ya da çok yavaşlar, zira kötü bir beslenme bu. Hiç protein yok hiç yağ yok ne bileyim doğru düzgün kalori yok. Ne yemediğin kadar ne yediğin de önemli derken bunu söylemek istemiştim.


  • angelus  (17.03.17 00:05:34) 
@ angelus,Celeron'un eklediği linki okuyunca yapma dediğini tam olarak yaptığımı gördüm:)


  • boyalı kuş  (17.03.17 00:15:02) 
Kilon fazla ise ve spor geçmişin yok ise koşu ile başlama derim. Eklemler çok sıkıntı çıkarabiliyor.
Eğimli bantta 6'da yürüyebilirsin. Veya varsa uzay bisikleti bence çok daha iyi.

  • peggy  (17.03.17 00:58:04) 
Gerçek bir bisiklet al moruque. Seleyi düzgün ayarlarsan, kaza yapmazsan, sakatlanmazsın.


  • kargn  (17.03.17 01:01:57) 
Beslenmen çok kötü. Böyle kilo versen de vücudun şekle girmez.


  • arnold schwarzeneger  (17.03.17 11:21:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.