[]

söğütlü çeşme -> brandium rezidans -> kamil koç term. (hatboyu bulv.)

söğütlüçeşme metrobüs durağından brandium rezidansa toplu taşımayla nasıl geçerim? ortalama yol toplu taşımayla ne kadar sürüyor? sanırım 320a götürüyormuş ineceğim durağın ismi çok faydalı olur.

brandium rezidanstan hatboyu bulvarında (ümraniye) bulunan kamil koç terminalinin yakınlarına yine toplu taşımayla nasıl gidebilirim?

otobüs hat kodları ve ineceğim/bineceğim durak isimleri çok faydalı ve yeterli olacaktır.
teşekkürler şimdiden.

 
söğütlüçeşmeden brandium'a 320a getirmez. oradan geçmiyor bile :)
söğütlüçeşmeden 19Y'ye binip brandium'da inebilirsin.

kamil koç'un oraya giden direkt otobüs bilmiyorum. tavsiyem, söğütlüçeşme'den 14şb'ye bin. ataşehir migros'a geldiğinde in ve taksiye bin. oradan en fazla 10 lira falan yazar.
  • 1shot2shots  (09.03.17 16:22:31) 
320a söğütlüçeşmeden geçmiyor.
19es
14ak
19y söğütlüçeşme brandium arası. gümrük durağında inebilirsin.
bu arada mobiett applikasyonunu indirirsen kalan yolu da bulabilirsin.
  • Kenboi  (09.03.17 16:27:37) 
Brandiumun durağı "kayışdağı-dudullu caddesi" durağı oluyor.

Hatboyu bulvarı dediğiniz dudullu terminalinden bahsediyorsunuz sanırım. Ona da kadıköy rıhtımdan kalkan 13 numaralı otobüs gidiyor sadece. Onun durak ismi de "kuzey yanyol" sanırım.
  • filipis  (09.03.17 16:44:44 ~ 16:51:08) 
mobiett'de 320a'nın durakları arasında uzunçayır metrobüs durağı yazıyordu pardon tamam. :)

arkadaşlar bu arada brandium rezidans'tan kamil koç terminaline geçicem söğütlüçeşme'den değil.
  • seksli harf  (09.03.17 17:16:21) 
kamil koçun yeri biraz içeride kalıyor. taksi mantıklı. aksi türlü 30 dk yürüme yolu var.


  • Kenboi  (09.03.17 18:14:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.