[]

iki korku & endişe sorusu

telefonuma not aldığım şeyleri icloud'la senkronize ettim, laptopımda giriş yapıp inceleyebiliyorum. günün birinde ya icloud bozulursa ve notlarıma laptoptan erişemezsem diye korkuyorum ve endişe ediyorum. sizce ne yapmalıyım?

ikinci sorum; icloud'la ilgili olanın genel hali.
sürekli hayatımdaki şeyler için ya kötü olursa, ya bozulursa, ya aksi olursa vb. diye düşünüp korku ve endişe yaşıyorum. öyle düşünme demeyin, ihtimal dahilinde ve mantıklı şeyler o kötü ihtimal olarak düşündüklerim. ne yapmalıyım? teşekkürler.

 
Google drive ve dropboxa da depolayabilirsin. Elbet biri çalışır


  • filipis  (07.03.17 01:23:55) 
anlamadim, icloud bozulursa? icloud bozulan bi sey degil ki. telefon bozulur, laptop bozulur. icloud orada kalir. sifreni unutma yeter. ha gun gelir bir anda kapatirlar ama senin gibi milyonlarca insan magdur olur. pek olabilecek bir sey degil. dendigi gibi, farkli bulut cozumleriyle yedeklemeni yaparsin.

ikinci soru; birkac cumle uzerinden teshis konulmaz elbette ama belki derdin anksiyete olabilir. bu konuda bir uzmana danisman harika olur.
  • hopeless  (07.03.17 03:02:17) 
aynen bozulma derken çökmesi, kapatılması vb. ihtimalleri kastetmiştim.


  • ucurumdanasagiyadogruyuvarlananyaprak  (07.03.17 03:17:39) 
Bozulmaz ama kapatabilirler. Geçen sene dropbox'u kapattıklarında ben piç gibi kalmıştım mesela.


  • zombi  (07.03.17 10:48:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.