[]

American Life vs. Yurtdışı

yurtdışı tabi daha güzel, ama daha pahalı.

bana bi akıl verin.
seçenekler bunlar:
- türkiye'de vasat bir kursa gitmek. (ucuz)
- türkiye'de sağlam bir kursa gitmek. (biraz daha pahalı)
- yurtdışında çıkmak. (kaç para olduğunu bilmiyorum bile)

yurtdışına ingilizce öğrenmek kaç para?
yani mesela istediğimiz her ülkeye gidebiliyor muyuz?
illa acentelere falan mı başvurmak gerekiyor gitmek için?
bir de 25 yaşa kadar yeşil pasaport çıkartılıyor, yurtdışına eğitim amacıyla çıkılacaksa, bu kurslar için geçerli oluyor mudur?
teşekkürler...

 
süresine kursuna kaldığım yere göre değişir yurtdışının fiyatı. acenteye ihtiyacın yok ama biraz daha araştırmacı, iş bitirici olmalısın hata yapmamak için, bu soruların cevabı google da var.

yeşil pasaportla ingilizcesi anadil olan amerika, ingiltere gibi ülkelere gidemezsin. ama vize alırken işin belki biraz daha kolay olur, dil kursu için bir vize türü vardır gideceğin ülkenin ona başvurman lazım. elçilik sitelerinde var bütün prosedürün anlatımı.
  • Aerdem  (04.02.17 16:41:08) 
zaten öncesden amerikan kültüre gitmiştim ingilizcem az çok var ve yıllardır da yabancı arkadaşlar edindim. biraz kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. ben artık belli bir seviyede olduğumu düşünüyorum. istediğim şey bir kez daha para harcayıp ingilizeyi iyice öğrenmek.
mühendislikten mezun olmak üzereyim, mesleki ingilziceyi zamana bırakıyorum, günlük konuşmak, anlaşmak için gerekli olan ingilizceyi tamamen öğrenmek istiyorum.

  • attirmayin makedonun kafasini  (04.02.17 18:24:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.