[]

telefonun "samsung" yazan ekranda takılı kalması

eşimin telefonu, samsung galaxy note 3.

ben telefonu görmedim henüz ama açılışta "samsung" yazan ekranda takılı kalıyormuş.

reset atmak lazım falan demişler işyerinde ama elleştme kimsye fotoğraflar falan var dedim. icabında hard reset de atarız da bu aşamada kilitlenip kalan telefonu bilgisayara falan bağlayıp içindeki fotoğrafları, videoları, vatsap yazışmalarını falan kurtarabilir miyiz?

bir e sizce ne olabilir bu telefonun problemi? garantisi bitti. kaç lira kaçar bize?

 
ya onun değişik bir çözümü vardı benim telefona da benzeri olmuştu, hatırladığım kadarıyla şöyle bir şeydi, telefonu kapatıp usb'den bağlıyordun bilgisayara, şarjı %100 olana kadar bekliyordun, %100 olunca açtığında normal şekilde açılıyordu takılmadan.


  • weeping guitar  (18.01.17 15:43:00) 
haci
Turn your Note 3 off.
Press and hold the Volume Up, Power and Home buttons until you see the Samsung logo and the phone vibrates. Release the Power button and continue to hold the other two.
You'll now see the Recovery Mode screen. In Recovery mode you use the volume buttons to scroll up and down and the Power button to confirm your selection.
Scroll down to highlight Wipe Cache Partition and press the Power button to confirm.

Scroll down to Yes and press the Power button to confirm.
Scroll to Reboot System Now and press Power to confirm.
Your Galaxy Note 3 will reboot with a cleared system cache. 90 percent of bugs will be gone once you've done this.

bunu yaparsan %99 telefon acilacaktır. telefondaki dosyaların duracak.
sadece uygulamaların cache si silinecek.
  • kingcyrax  (18.01.17 15:50:46) 
cıkk. ikisi de olmadı.

şimdi formatlayınca da çalışıp çalışmayacağının garantisi yok. formatladıktan sonra meğersem formata gerek kalmadan çözülebilecek basit bir şey çıkarsa boşa da formatlamış olmayalım.
  • kibritsuyu  (19.01.17 02:54:53) 
haci
bir arkadasa telefonun guncel orjinal romunu yuklemistik.
bir samsung telefon.
onu yuklememize rağmen datalar silinmemişti hatta facebook bildirimi gelmişti.
ama garanti veremiyorum bu yonteme.

bir de sd yi cikartın oyle baslatın.
  • kingcyrax  (20.01.17 13:33:29) 
sd kart yok telefonda. keşke olsa fotoğraflar onda olurdu zaten sorun olmazdı.

orijinal rom yükleme işini bir öğreneyim. daha da olmazsa formatlarım zaten.
  • kibritsuyu  (20.01.17 16:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.