[]

Kedimin patisinin izini almak

Kedimin pati izini dövme yaptırmak istiyorum, patisinin izini çıkartmam lazım. Bunun için iz alırken detaylı iz çıkartabilecek, fazlaca sulu ve yoğun olmayan, işim bittikten sonra da kolaylıkla hayvanın patisinden temizlenebilecek, kalanı yaladığında sıkıntı doğurmayacak hangi çeşit boyalar var? Neleri kullanabilirim alternatif?

Aklıma gelenler gıda boyası ve parmak boyası ama gıda boyasının dokusundan emin olamadım.


 
mürekkep iyidir. zaten bi kolonyalı mendille çıkabildiği kadar çıkar. gerisi de yürürken çıkar kendiliğinden.


  • bohr atom modeli  (27.12.16 17:27:43) 
Akrilik boyalar su bazlı olduğu için kolay temizleniyor.Yani insan teninde öyle:)
Tüylere bulaşınca nasıl oluyor ya da zararı var mıdır onu bilemiyorum.
Ama gıda boyası fln daha çok kalır sanki onu çıkarmak daha zordur.

edit: söyle bir link var;

www.thecatsite.com

Kurumadığı sürece çıkıyor akrilik boya sanırım,nemli bezle fln.
  • demoniclewinsky  (27.12.16 17:31:10 ~ 17:33:54) 
Kalan mürekkebi yalayacak hayvan patiden sıkıntı doğurmasın? hiç yatmadı kafama mürekkep işi be O.o


  • kaymaktutmayansicaksut  (27.12.16 17:32:11) 
Gıda ve parmak boyasını bilmiyorum ama guaj boya da olabilir, su ile temizlenebilir. Yalnız tüylerde hafif bir renk kalabilir, zamanla çıkar.


  • peggy  (27.12.16 17:33:58) 
ya ne romantiik
minnoş bi kediyse yani boyayı silmenize izin verecek kadar sakinse patisinin izini aldıktan sonra bebekler için kullanılan ıslak mendiller iş görür.

  • matilda  (27.12.16 17:57:24 ~ 18:00:32) 
Crayola'nın ürünleri çocuklar yer diye zararsız maddelerden yapılıyor. Hepsiburada'da filan farklı Crayola ürünleri var. Mesela şu uygun olabilir gibi geldi bana:

www.hepsiburada.com
  • inawen  (27.12.16 18:06:12) 
Normal murekkeple alin izini. Sonra islak mendille silerseniz. Kalani yalasa bile hicbirsey olmaz garanti veriyorum.


  • innerbliss  (27.12.16 20:29:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.