[]

Maaşima icra gelmiş

Benim gecen seneden kalan ödenmemiş 300 tl lik kyk ziraat harclik avans karti borcum vardi. Banka bunu 580 tl yapip avukata vermis. Eyv. Avukatlik burosuda asgari ucret aldigim maasima haciz koymus ve 2 aydir 300 300 eksik yatiyor maaşim. 600 tl aldilar yani. Aradim bugun bu neyin nesi diye ? Dedim ogrenciyim ben ve okuluma zaten aylik 700 tl odeme yapiyorum. Sizde 300 tl mi alinca bana para kalmiyor daha ne kadar cekeceksiniz? Ordaki bayanda dediki beyfendi hic bilmiyoruz. Sistemimizde gozukmez bu ama 2-4 ay daha devam eder bu kesinti. Yahu dedim 300 tl lim borca 600 odedim eyv da siz 1500 lerden bahsediyorsunuz neyin kafasi bu ? Size hesap falan veremem dedi kapattim bende. Ne yapabilirim ben bu durumda ? Ac kaliyorum valla her ay. Fetöcü diye ihbar mi etsem bi akil verin üstadlar?




 
Hangi icra dairesindeyse oraya gidip müdüre durumu izah edin. Onlar gerekeni yapacaktır.
Avukatı telefonla arayarak ulaşamazsınız zaten, büroya gidip kendisiyle görüşmeniz gerektiğini ısrarla belirtin eğer sorun çözülmezse.

  • megalomaniac  (21.12.16 02:43:49) 
@megalomaniac

Ustad imkansiz gibi. Ankara 9. Icra ve büroda ankarada. Bense istanbuldayim. Gecen sene ank okumustum ondan.
  • Hayalperest Vişne  (21.12.16 02:45:56) 
Ozaman tekrar arayıp avukatla görüşmekten başka şansınız yok. Sinirli bir giriş yaparsanız karşıdaki de hemen savunmaya geçecektir (sizin borcunu ödemek istemeyen bir borçlu olduğunuzu sanacaktır tüm gün yaptığı tel. konuşmaları sebebiyle)
Sakince izah edin, daha önce de aradım tekrar kontrol ettim ama kesinti miktarı borcumu 20tl aştı, bir an önce durdurun zira aç kalıyorum deyin. Hatta mümkünse katiplerden biriyle görüşmek isteyin, anlarlarsa 5 dakikalık iş.

  • megalomaniac  (21.12.16 02:51:53) 
@megalomaniac ben bunlara biraz ters gittim ama. Kadın dedi kayit ediliyor konusmalarimiz bende dedim, bide bana ettiginiz tecavuzu mu kaydediyorsunuz? Diye sacma cumle cikti agzimdan sinirle. Bide dedim koskoca taninmis avukatsiniz benim gibi gariban ogrencinin maasina göz dikmeye utanmiyor musunuz ? dedim. Insafa gelmezler sanki. Maasimi ik ile konussam baska birinin hesabina yatirirlar mi sence ?


  • Hayalperest Vişne  (21.12.16 03:05:32) 
@eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum

Vermiyor o bilgi. Diyo icraya gitmen lazim. Ben ist den ank ya nasil gideyim ? Diyelim 1500 tl dedi kadin. Benim bunu seve seve odemem mi lazim?
  • Hayalperest Vişne  (21.12.16 03:14:13) 
vermek de zorunda değil. sen bu icra dosyası ilk açıldıgında itiraz falan etseydin hiç haberin olmadı mı? tek çaren dosyanı görmek olacak onun için de ankaraya gitmem lazım.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (21.12.16 03:15:43) 
@eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum

Vay anasini be gelen vuri giden vuri. Kulagimiza sokmayan bi sen kalmistin sende soktun haci dayi.
  • Hayalperest Vişne  (21.12.16 03:23:10) 
nasıl bir yerdr çalışıyorsunuz ? kurumssl fln değil ise patron sizi işten çıkmış göstersin maaşınızı elden alırsınız dolayısıyla icranın alacağı maaş kalmaz. sonra büroyu arayın borç benim borç ama orta yolu bulalım işten de çıktım ama ödemek istiyorum kolaylık yapın fln dersiniz. borcu bitirince tekrar patron sizi işe alır.


  • oscar  (21.12.16 06:00:23) 
çözüm basit: borcumu ödemeyi düşünüyorum güncel kapak hesabını alıp yollayabilir misiniz diyin. orada borcunuza ilişkin ayrıntıları ne kadar ödemeniz kaldığını görürsünüz.

bir de ankara icrayı arayarak telefonla ulaşmaya çalışabilirsiniz.
  • okuyamıyom ben ya  (21.12.16 09:04:15) 
işyerine sorsana orda yazar ne kadar kesecekleri miktar?


  • sizofren06  (21.12.16 10:46:11) 
olayın fetö ile alakası yok. şu zamana kadar nasıl fark etmedin hakkında kesinleşen bir icra takibi var. itiraz edip durdurmamışsın. maaşından kesinti yasal. ancak ödeme hususunda anlaşmaya çalışırsan maaş haczini geri çekebilirler. ama hazır gelen para varken kimse maaş haczinden vazgeçmez.


bu arada her aklınıza estiğinizde fetöcü diye ihbar etme fikrinize de hayranım. kararı beğenmeyen vatandaş da adliyedeki hakime seni fetöcü diye ihbar edicem diyodu. onlara benziyorsunuz. kazara insanların hayatı ile oynayabilirsiniz. bu kadar hafife almayın bu konuları. zaten tek bir yalan ihbarı bile dikkate alıyolar. meseleye bu kadar basit yaklaşmayın.
  • cabiday  (21.12.16 10:56:57 ~ 10:59:58) 
turkiye.gov.tr > mahkeme dava dosyası sorgulama > icra dava dosya numarasını not et

turkiye.gov.tr > uyap vatandaş girişi > mahkeme dosyası sorgulama > not aldığın dosya numarası

böylece ana borç kaç para total para kaç para vs. icra dosyanı görebilirsin.
  • lynda.com  (21.12.16 11:17:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.