[]

"o kız" hadi bana mektup yaz dese..?

mevzu şöyle. internet üzerinden epey bir zaman önce tanışıp hiç görüşmediğim bi hanımefendi var. farklı şehirlerdeyiz. ilk tanıştığımızdan beri bu kızı çok beğeniyorum, her anlamda. farklı şehirlerde olduğumuzdan ve kızın beni takmayacağını düşündüğümden çok ciddiye almadım. takmayacağını düşünmemin sebebi o çok düzgün bi yaşantıya sahip, okulunu güzelce okuyup bitirmiş, iyi para kazanıyor, ben hala okul bitirme derdindeyim, çalışıyorum ama onun kadar kazanmadığıma eminim. şu an da sadece arada sohbet ediyoruz. geçen de bana durduk yerde hadi bana mektup yaz gönder dedi. dedim hayhay, adresi alayım.

şimdi nasıl bişey yazmalı? ona olan ilgimi biliyor. hatta biraz hoşuna gidiyo da olabilir ama pek ciddiye almıyodur benim gibi. öyle bi mektup yazayım ki ne öyle yersiz romantik kaçsın, ne de komiklik şakalardan ibaret olsun. neticede bir mektup, etkileme şansım olabilir. evet etkileyici bi mektup olmalı. var mı aklınızda bişeyler?

ben bu kızı alırsam bütün duyuruya benden höşmerim! bunu da yukarı sabitleyin mod kardeşlerim :)

 
Hayallerinden bahset. O hayallere kızı da dahil et. Bu çok çarpıcı ve etkileyici olur.

Kızı övüp ona güzellemeler düzme sakın. :) Yani tabii bir iki yerde gözlerinin güzelliği, ne kadar zeki olduğu filan gibi satır aralarına yedir ama mektup yaranma yalakalık ya da çaresizce övme içermesin tabii. :)

Atıyorum şu an.

"Okul bitince 6 ay kadar Tayland'a gitmek istiyorum ben. Orada görmek istediğim ....... ... gibi yerler var. Biliyor musun bir efsaneye göre kralın oğlu ......... Ne kadar güzel bir şey değil mi? Gerçek mi, hikaye mi efsane mi bilemem ama oraya gidip o atmosferi yaşamayı yaşamayı dört gözle bekliyorum. Ve aslında bunu seninle birlikte yapabilmeyi de gerçekten çok isterdim. "

Ve nolur ama nolur güvensizliklerini bi kendine sakla bir süre. "Sen benden fazla kazanıyorsun, aman da ne güzel okulunu da güzelce okumuşsun, ben daha hala bitircem diye uğraşan biriyim" gibi kendini kadın karşısında baştan yenik sayan erkekler malesef hemen olmasa da bir süre sonra eleniyorlar.

Kendine gerçekten güvenen bir erkeğin yaydığı enerjideki sihir başka hiçbir şeyde yoktur çoğu kadın için.
  • medre  (24.11.16 10:14:13) 
el yazınla yaz mutlaka.

onun dışında @medre çok güzel söylemiş. özgüveni elden bırakma. gerçekten çok önemli. okuduğun bölüm veya paran vs seni başarılı yapan şeyler değil, önemli olan genel kültürün,ki kelimeyi bir araya getirebiliyor oluşun. ve saf bir kız değilse zaten asıl buna önem verecektir.

ama tabi özgüvenli olayım derken sahip olduklarınla ya da başarılarınla da övünme. bu tarz övünmeleri genellikle bilerek değil laf arasında söyleriz, özellikle karşımızdaki bizi tanımıyorsa otomatik olarak kendimizin iyi yönlerini ortaya atıp karşımızdaki bizi öyle tanısın diye uğraşırız. klasik insan psikolojisi. "ben aslında okumayı 3 yaşımda söktüm, zehir gibiydim" gibi. bir başka mini örnek vereyim, liseden beri görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım dün ve ikinci cümlede birbirimize çalıştığımız işleri ve departmanlarımızı söyledik. yani onca konu varken :) (ben sölemicektim aslında ama o sordu)

zaten konuşuyormuşsunuz internetten, muhtemelen mektup da çok zor gelmeyecektir. bir başlasan sayfalar yazarsın

höşmerimi severim. inşallah bir önür mutlu olursunuz :)
  • istanbul kanatlarimin altinda  (24.11.16 10:47:27) 
attention whore detected.
yazma.
seni ego boost için kullanıyor.
sonra sen üzülürsün.
  • rentts  (24.11.16 11:05:29) 
Rentts +1


  • glamdr1ng  (24.11.16 11:19:51) 
"geçen de bana durduk yerde hadi bana mektup yaz gönder dedi"


Rennts +2
  • KaraSakall  (24.11.16 11:20:57) 
Benim de biraz rentts +1 diyesim geldi. Biz bilemeyiz tabi sen tanımışsındır az çok ama "ahahah ciddi ciddi mektup gondermis" falan gibi bi durum olmasin sonra dikkat et :/


  • aquarium  (24.11.16 11:29:57) 
yazma kanki


  • superb  (24.11.16 11:30:37) 
Ya öyle şımarık biri değil. Ha evet bu ara aşık olasım var falan diyo, biri onunla ilgilensin istiyor olabilir. Öyle çok bi beklentim yok zaten sadece madem böyle bişeyle geldi karaliyim biseyler. Kolum yorulmaz ya:)


  • klar  (24.11.16 11:44:24) 
online uzak mesafe hoşlantısında dikkat edilmesi gereken bir nüans var. sen o kızı görmedin, nasıl biri olduğunu bilmiyorsun, teknik olarak tanışıyor bile sayılmazsınız. bu şartlarda ne kadar saçma bir şey diyor insan. ama neler hissettiğini biliyorum, ben de o yoldan geçtim alskjdas. neyse, konuyla ilgili olan kısmı şu; sen muhtemelen o kızı kendi kafanda oluşturduğun bir imge olarak görüp "seviyorsun". hatta sen kızdan çok kızı sevme halini seviyorsundur, o yüzden bu mektup yazma işi hoşuna gidecektir, en azından kendini ifade etmiş olmanın rahatlığını yaşarsın çünkü insanın içinde bir yerde "ben derdimi anlatamadım" tereddütü oluşuyor bu süreçte.

senin hoşuna gidecek olması karşı tarafın bu mektubu ne için istediğinden bağımsız bir gerçek, o isterse dürüp kanzuk'a yedirsin. o yüzden bence yaz, içinden ne geçiyorsa, nasıl istiyorsan öylecene yaz.

ha bu arada, kızı alamayacaksın muhtemelen. senden hoşlansa bile, mektubu görünce kalbi kanatlanıp bir pegasusa dönüşse bile işler gerçekleştiğinde olan bitenin kafanda olduğundan farklı olduğunu göreceksin. belki olmaz evet, ne hikayeler var ama umudunu sakın o kısma bağlama. hadi kolay gelsin!
  • baba jo  (24.11.16 11:47:02 ~ 11:48:30) 
bence de yazın, bunda b'şey yok. ilgi duyduğunuz kıza mektup yazmak heyecan verici bi olay. çocukluğunuzdan bahsedin, küçükken yaşadığınız içinde ağaç olan bi anınızı anlatın ve o ağacın resmini çizin.


  • kaichi  (24.11.16 12:07:36) 
Ne kadar umutsuz bir nesil olmuşuz? Hoşlandığı kıza mektup yazar da sonrasında olur da canı yanar diye duygu ve düşün dünyasından bir şeyler karalayıp kıza göndermesine bile karşı çıkıyoruz.

Korkmayın bu kadar hayattan!!
  • medre  (24.11.16 12:32:34) 
Mektup yazmak ne güzel ya. Keşke benden de biri mektup istese. Seviyorum ben böyle eski tarz şeyleri. O da seviyor olabilir. Hemen yargılamayalım bence.

Cevaba gelirsek, çok kasmadan ve üzerinde saatlerce düşünmeden aklına ne geliyorsa yaz derim, samimi olması yeterli. Kendinden, hayatından bahset, daha önce bahsetmediğin şeyler olsun. Sonrasında onun hakkındaki düşüncelerinden bahset. Sade bir dil kullan. Uzun uzun ve karışık cümleler kurma. Sade ve net olsun genel havası. Hatta sen de ondan mektup iste, aynı anda postaya verin. Kolay gelsin:)
  • peggy  (24.11.16 12:43:06) 
sen şimdi bu kıza mektubu yazarsın yine de bu kız sana yar olmaz o zaman daha derin yaraların olur. hadi bana mektup yazımış koduğumun zillisi, oyuncaksın sanki sen. senden hoşlansa şöyle böyle demez direkt beraber olmuştunuz zaten.


  • for day to break  (24.11.16 12:46:50) 
@peggy olabilir aslında.. önce ben ona yazıp sonra ondan cevap göndermesini isticektim ama böyle aynı anda ikimizin de göndermesi ilginç olabilir.


  • klar  (24.11.16 12:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.