[]

saat&saat değişim

Bugün bi saat aldım kendilerinden ancak kim gördüyse 'eh işte' falan yaptılar. Soğudum saatten. Ayrıca küçük kadran çalışmıyormuş biraz önce farkettim. O da cilası oldu.
Yarın götürsem başka bi model ile değiştirebilir miyim?



 
mağazadan aldıysan 7 internetten aldıysan 14 gün içinde değişim hakkın var.

ayıplı olduğunu düşünüyorsan mağazaya götür. almazlarsa tüketici hakem heyetine gidersin.
  • paintov  (21.11.16 01:03:02) 
burada arkadaş ayıplı olarak demiyor, sadece şekilmiş kadranı yani bozuk değil anladığım kadarıyla.

ya hocam yanlış anlamayın ama milletin kötü yorumu yüzünden niye beğenerek aldığınız ürünü değiştiriyorsunuz? millet bugün bok gibi dediğini yarın yere göğe sığdıramaz. anlamıyorum şunu, beğenmediyseniz ya da içinize sinmediyse de neden aldınız ki?

blink atın isterse bir de buradakiler baksın.
  • kurnaz  (21.11.16 01:04:53) 
Mağazadan aldım. Yarın kutusu, faturası ile götüreyim madem


  • sylow  (21.11.16 01:05:05) 
@kurnaz kadran normalde çalışması gerekiyor. Görsel değil yani


  • sylow  (21.11.16 01:06:12 ~ 01:15:41) 
Saat bu: www.saatvesaat.com.tr
Sol kısım da saati göstermesi gerekiyor. Hatta satıcı ayarladı verdi ancak çalışmıyor

  • sylow  (21.11.16 01:10:14) 
@sylow

ben beğenmedim ama siz beğendiyseniz takın güzel güzel kim karışır kime ne. saat şu anda aksesuar sadece, millet sanki kadran mı kullanıyor? sen kendini iyi hissediyorsan kullan.

eğer bozuksa tek saniye düşünmeden değiştirin. dilerseniz aynısını diğerseniz başkasını alın.
  • kurnaz  (21.11.16 01:13:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.