[]

eski model 13" laptop var mi?

merhabalar. kisitli internetimle detayli arastirma yapamadigim icin duyuruya sorayim dedim. bana ucuz yollu kucuk bilgisayar lazim. macbook olmaz. bu windows os'lu ultrabooklar cikmadan once hdd'li falan kucuk ekranli laptoplar var miydi? tabi cok da eski olmamali, bi kac upgrade(ssd,ram) ile gunluk kullanimi yapabilecek durumda olmalo.




 
kücük ekranlilar genelde 10-11 inch ekrandi.

sunun gibi sifirlari almaniz daha mantikli

www.bimeks.com.tr
  • kurnaz  (30.10.16 19:01:14) 
acer aspire s3 kullanıyordum şimdi iş yerinde bıraktım orada kullanılıyor pilini değiştirdim ilk günki gibi oldu tavsiye ederim bulabilirseniz.


  • c1b2k3  (30.10.16 19:01:43) 
Düşünürseniz elimde hp dm1 4110et var bakabilirsiniz netten özelliklerine


  • kaledekiyalnizlik  (30.10.16 19:07:27) 
@kurnaz

netbook degil, yani intel atom degil de biraz daha guclu bi islemcisi olsun istiyorum. sifir almayacagim zira bana 3 ayligina yurtdisindayken kullanmalik mobil bi sey lazim. kendimde i7 islemcili bi laptop var halihazirda ama hem hantal, hem calinmasindan korkuyorum.

@c1b2k3 butcemi asiyor.
  • icim urperiyor  (30.10.16 19:08:25) 
thinkpad x serisi var. 12 inch falandi sanirim. eski modeller hem ek donanimla guncel tutulabilir hem de kirilmaz catlamazdir. klavyesi su gecirmezdir.

edit: x201 mesela aradigin bilgisayar olabilir.
  • hopeless  (30.10.16 19:09:33 ~ 19:12:44) 
yurtdisi avrupa usa ise oradan alin.

ben asus transformer aldim, 150€ ya sifir. 2 gb ram, 32 gb hafiza var, 10€ ya 32 gb sd kart aldim tkatim bir de. 10 saat pil omru dilersem sadece tablet olarak kullanabilme sansim var. 10.1 ekran.

benzer urunleri ucuza sifir alabilirsiniz.
  • kurnaz  (30.10.16 19:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.