[]

E-Book Okuyabileceğim Bir Cihaz

Google araştırmalarımda herkes kendi elindekini övüyor piyasada çok fazla ürün yok gibi ama işte... Kindle alacağım diyorum mesela birisi kendi modelini övüyor diğeri kendininkini... Lütfen detaylı bir açıklama yapar mısınız? Neye göre tercih etmeliyim?




 
pdf okumak istersen bunun yerine tabletlere yonel

kindle kullanan arkadaslar da memnun, kobo kullananlar da memnun. nook kullanan tanimiyorum malesef.

ek olarak karsilastirmalari var internette hic baktin mi?

www.youtube.com

bu yukardaki cok eski vidyo ama olsun.

benim kisisel fikrim hic isikli olaylarina, ona buna girmenin alemi yok. zaten karanlikta kitap okunmaz. o yuzden en ucuz kindle modelini prime uyesi bir arkadasiniz vasitasiyla 50 dolara amazondan aldirip getirtin cantada. bozulsa da 150 liraya mal etmis olursunuz. bu fiyat da bu tarz bir alet icin odeyeceginiz en ucuz fiyat zaten.

eyyorlamam bu kadar
  • idexo  (25.10.16 21:33:27) 
kobo kullanmadım ama geçen dr da gördüm ufak bir versiyonu var, sanırım ışığı da var karanlıkta okumak için, boyutu, ağırlığı çok hoşuma gitti. bende kinle pw 3 var. bence önemli olan düzgün, takılmayan dokunmatik (işaretlemek için falan) bir de karanlıkta okumak için ışık. zaten çok özellikli cihazlar değil. ben kindle aldım çünkü samsung apple mevzusu gibi kobonun yazılımının daha takılmaya, yavaşlığa yatkın olduğunu söylemişlerdi. kindle ın daha seri bir cihaz olduğunu düşündüğüm için aldım ama koboyu da hiç kullanmadım. çok bir farkı olduğunu sanmıyorum. hazır türkiyede satılıyor ve garantisi varken bence dr'a bir bak, kobo da mantıklı.


  • skayas  (25.10.16 23:11:47 ~ 23:12:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.