[]

Şahıs şirketi

dedikleri şeyden açmak istiyorum; serbest meslek makbuzu kesebilmek için. Ama kafamda birkaç soru var. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar, bir yeşillendirebilirseniz çok güzel olur.




 
Soruyu sor istersen direkt, belki cevap verebilecegimiz bir seydir.


  • stavro  (25.10.16 13:08:00) 
serbest meslek makbuzu kesebilmek için; avukat, doktor, mali müşavir gibi bir mesleğinin olması gerekiyor. işletme ve şirket ayrı şeyler. fatura kesicem diyorsan basit bir işletme de açabilirsin kendi üstüne şirket için bir ton masrafa girmene gerek yok.


  • 1213  (25.10.16 13:28:29 ~ 13:29:14) 
Borca harca gireceksen sahis şirketine bulasma bence

Sahis sirketi kurmak icin de cok bir prosedür yok . mesaj atarsan söyleyebilirim ozelden
  • bu benim teorim  (25.10.16 13:35:26) 
Yardımcı olabilirim. Şahıs şirketi en kolay iştir arkadaşların da dediği gibi


  • goldberg  (25.10.16 20:01:23) 
Soru, ortak ev kullanımı durumunda orayı adres olarak gösterebilmek ve evin masraflarını gider olarak gösterebilmek üzerine (kira kontratı ev arkadaşının üzerine). Ancak gelen cevaplar aksi yönlerde. Bir de buradan soralım madem.

Not: Çevirmenlik yapılacak, ofis açmıyorum yani. Sadece serbest meslek makbuzu kesebilmem yeterli olacak.
  • skooma  (26.10.16 08:58:42) 
kira kontratı arkadaşının üstüneyse kiranı gider yazamazsın. mülk sahibi sana düzenlesin kontratı, sen öyle kullan. ki böyle bi durumda kendi adına açılış da yapamazsın. velev ki kira kontratı senin üstüne olup oturduğun evi ofis olarak gösterip faaliyete geçseydin elektrik, su vb. giderlerin yarısını kayıtlarına geçirebilirdin. diğer yarısı kanunen kabul edilmeyen gider olurdu.


  • 1213  (26.10.16 09:26:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.