[]

Bu adam iş çeviriyor olabilir mi? Nasıl anlarız?

Elde bir adam ve bir kadın var; erkek 43 yaşında kadın 37. Pembe Panjur diye bir evlilik ve tanışma sitesi varmış burada tanışmışlar.

Önemli ise eğer adam iyi bir okuldan mezun ve güzel bir işi var, gezmeyi tozmayı seviyor. Görüşüyor bu ikili, henüz cinsellik yok. Adam çok saygılı, sarkıntılık filan asla yapmıyor, kafalar da denk. Adama x diyelim.

Sıkıntı şurada ki x, bir kere evlendiğinden, evliliğinin 8 sene sürdüğünden ve 2013'te resmen boşandığından bahsetmiş. Facebook'unda da bunu doğrular şekilde bir paylaşımı mevcut o yıla ait.

Ancak sonra 2015 senesinde x'in ablası ''Bugün kardeşimin düğünü var.'' şeklinde bir paylaşım yapmış, ama fotoğrafta hiçbir kadın etiketli değil. Bir de x'in annesinin doğum günü fotoğrafının altında kadının birinin yorumu var, (bu kadının soyadı halen x ve annesinin soyadı ile aynı) anne de ''Canım gelinim.'' yazmış.

Bahsi geçen kadın şu an ne annede ne x'de ekli ve birlikte tek bir fotoğrafları da yok. Ancak kadın kendi sayfasında halen evli görüyor, halen de x ve x'in annesi ile aynı soyadına sahip. (x'in erkek kardeşi de yok)

x'in bahsettiğine göre en başta değindiğim evlilik başka isimli bir kadınla gerçekleşmiş. Kadının boşanma sonrası x'in soyadına bağlı kalıp halen x ve ailesi tarafından hürmet görüyor olma ihtimalini eliyoeum bu durumda.

1- x ikinci kez evlenmiş ve evliliğini veya ikinci defa boşanmış olmasını saklıyor olabilir.
2- ikinci kez evlilik yoluna girmiş ama hiç evlenmemiş olabilir.

Öğrenmek adına nasıl bir yol izlemeli? Ben direkt sorulması gerektiğini düşünüyorum ama usulü nedir bilemedim. Bu arada x, görüştüğü hatunu ailesinin evine filan yemeğe davet etti, ama hatun gitmedi. Geçen hafta da evini kapatıp annesinin evine geri taşındığını biliyoruz x'in.

Ne yapalım, nasıl yapalım? Olaya dair yorumunuz nedir? Hatun tarafıyız.

 
hiç o kadar strese gerek yok açık açık konuşmakta fayda var, sonuçta belli yaş aralığında belli tecrübeler edinmiş insanlarız, sorsun alsın cevabını bilsin öğrenmek istediğini


  • nisansayısı  (21.10.16 14:47:46) 
@tolkien hayranı ı ıh. erkek kardeşi yok.


  • kaymaktutmayansicaksut  (21.10.16 14:48:27) 
@nisan sayısı direkt sorulunca da ''Ben seni stalkladım, öyle ananın, kardeşinin face'ine bile baktım, her gördüğüm kadını didikledim, bu kim?? Hı??'' olmaz mı?


  • kaymaktutmayansicaksut  (21.10.16 14:50:27) 
Erkek kardeşi olmasa bile, x'in kuzeninin, yeğeninin vs eşi olabilir, aynı soy isimli bir sürü "gelin" oluyor bir sülalede. Kaldı ki, x kişisi hatunu ailesinin evine davet etmiş.

Sırf buna bakılarak bir kanıya varılamaz. Şüphe oluştuysa açıkça sorulsun. Facebook'ta bir gelin muhabbeti olduğunu gördüm, akrabanız mı? şeklinde sorulabilir. Ancak yorum da 2015 senesine ait olduğu için direkt stalker imajı çizeceksiniz. Bunu göze alıyorsanız sorun, yoksa adamın dediklerine güvenin derim.
  • peggy  (21.10.16 14:57:31) 
@dissendium evlenip boşandığı kadının adı soyadı ile, annesinin gelinim dediği kadının ad ve soyadı farklı. Bizi geren ikinci.

@acediac O girizgah iyimiş, o girizgahı sevdik :D
  • kaymaktutmayansicaksut  (21.10.16 14:58:41) 
@peggy +1 diyorum kuzenler yeğenler oo doludur herkes gelin sonunçta.


  • freya  (21.10.16 15:26:29) 
aklıma amcasının gelini vs gibi olabilir geldi ama biraz karışık gibi ortalık.
zamanla çıkar ortaya hatun tarafı bir arkadaşını ajan belleyip x in arkadaşlarından bilgi toplayacak.

  • basond  (21.10.16 18:45:30) 
Bence sormayın. Ortada iki ayrı paylaşım var ; Abla demişki bugün kardeşimin düğünü var. Bu laf bazı yerlerde, çok istenilen bir şeyin sonuçlanması, ya da süregelen bir büyük sıkıntıdan kurtulmak anlamında çok kullanılır. Gerçek bir düğün kastedilse, zaten altta hayırlı olsun, tebrikler gibi yorumlar olur. Annenin doğumgünü mesajındaki gelin de, ailedeki pek çok gelinden biridir. Örneğin, annenin kardeşinin karısı olsa, anne ona gelinim der, amca çocuğunun karısı olsa, gelinim der vs. Eğer benim dediğim gibiyse, hakkında bu kadar pozitif konuştuğunuz bir adamla olan ilişkiyi durduk yerde germiş olursunuz. Eğer ' bugün kardeşimin düğünü var' paylaşımı altında tebrikler, allah bir yastıkta kocatsın vs. varsa, haklısınız, ama olsaydı,o zaman bu detay soruda zaten yer alırdı diye düşünüyorum.


  • latchet  (22.10.16 10:56:10) 
3 senedir boşanmış bir çift var. Ama kadın tarafının ailesi bunu bilmiyor ve onların yanında halen evli gibi rol yapıyorlar. Böyle bir durum olabilir belki...

Direkt gidip sormak lazım.
  • teknikekip  (22.10.16 11:09:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.