[]

Önerebileceğiniz Fitness&Body Building IOS Programları

Arkadaşlar Merhabalar,

Body Building'e başladım. 2 aydır gerçekten düzenli olarak gidiyorum. Tabii hayatımız spor salonlarında geçti. Her türk gencinde olduğu gibi mazeret üreterek hiç bir zaman istikrarlı bir şekilde gidemedim :)

şimdi ise olayı ciddiye alıyorum. spor salonundaki hocalarının gelişi güzel çalışma programlarını değil kendi hazırladığım programımı uyguluyorum.

bana önerebileceğiniz, hem içinde bir çok egzersizi barındıran hem de kişisel gelişimi takip edebileceğim hem de kendi hazırladığım haftalık programı ekleyebileceğim ios için bir komplike app var mı? ücretli olup olmaması önemli değil ?

şimdiden teşekkürler.

 
Ben iMuscle 2 kullanıyorum. 1'i var mı ya da varsa nasıl, hiç bir fikrim yok :) Paralıydı, indirimden almıştım bu arada.

App'de insan vücudundaki kasların şemasını görebiliyorsun 360 derece olarak. İstediğin kasa dokunduğunda o kası çalıştırmak için yapabileceğin hareketleri animasyon olarak gösteriyor. Spor salonunda veya evde çalışabileceğin türde ve çeşitlilikte hareketler mevcut. Yani makina, dumbell veya plates topu vb kullanarak kası çalıştırabileceğin hareketleri gösteriyor. İstediğin hareketleri seçip kendi workoutlarını oluşturabiliyorsun. Takip falan da edebiliyorsun da ben sadece workout oluşturmak için kullanıyorum o yüzden detaylara inmedim. Hazır workoutları da var ama onlara da bakmadım. Tavsiye ederim.
  • kfk  (17.10.16 13:34:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.