[]

Elim sürekli olarak yüzüme gidiyor.

Elim devamlı yüzümde; alnım, yanaklarım, burnumun üzeri, dudaklarımın kenarı hep elimin tacizinde. Parmak uçlarımı dolaştırıp pütür pütürlük, kabuk, son deminde sivilce vb. ne varsa kopartır oldum, kopartmasam bile kesin elim geçiyor üzerinden. Yoksa da bu kadar dokunuş neticesinde çıkartıyorum bir şeyler.

Stres ve bununla birlikte yerleşen alışkanlık gibi bir şey sanıyorum. Lanet olsun. Nasıl kurtulacağım bundan? Misal ekrana bakarken elimi çenemin altına koyduğumda bile işaret parmağım teftişe çıkıyor.

Elimi yüzümden çeksem koluma, omuzlarıma, boynuma filan götürür oldum. Fark ettiğim vakit elimi çekmek dışında aklıma gelen şey yok, stres faktörlerinde de azalma yok. Doktor yolu göründü mü dersiniz? Başkaca yöntem ne sunabilirsiniz bana?

 
eline top, kalem falan al. onunla oyna.


  • sir gawain  (28.09.16 16:58:25) 
Fark ettikçe elini çek, zamanla unutacaksın.


  • lcha  (28.09.16 17:12:40) 
Dermatrillomani mi ne deniyodu buna. Okb spektrumunda bir rahatsizlik olarak dusunuluyor ama kesin degil. Manikur yaptirmak ya da eldiven giyme caresi bulmustum ben


  • la noix  (28.09.16 17:44:29) 
Benim de bir ara böyleydi. Stresten sanırım. Özellikle dudaklarımı koparıyordum. Bir gün kendimi arkadaşın çektiği bir videoda gördüm. Dışarıdan bakınca çok çirkin görünüyormuş gerçekten. Ondan sonra bıraktım, çünkü video aklıma geldi her seferinde:(


  • peggy  (28.09.16 17:46:23) 
bir anda kesilmez bu. ıcha'nın dediği gibi farkettiğin anlar arta arta geçer. bunun eli sürekli burnuna giden versiyonları da var. yani burnun içine. ilk öneri de güzel. elinde başka bir şey olsun. tesbih bile olabilir. ya da yoyo. haliyle yüzüne gidecek bir el kalmaz ortada.


  • matrix  (28.09.16 18:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.