[]

laptop "markası" tavsiyesi

1000 lira civarında günlük işleri yapmak için basit bir laptop bakıyoruz, bayan kullanacağı için garanti hizmeti önemli.

hangi markanın garantisinden memnun kalırız? mesela kendim dell kullanıyorum ve bir sorun olunca eve gelip yapıyorlar ama artık bu hizmeti durdurdular diye biliyorum. hala öyleyse dell bakacağım.

onun dışında hangi markalara yönelelim?

aynı şekilde uzak dur dediğiniz markalar hangileri?

 
kadın napıyo yiyo mu bilgisayarı yahu. akıl fikir.

servisi iyi olanlar business serileri, yoksa hepsi aynı, apple servise de iyi diyorlar.

1000 lira civarına şu fena değilmiş
www.bimeks.com.tr
  • kurnaz  (27.09.16 13:25:45) 
ben de uzak durman gerekenlerden yazayım: samsung. 4-5 sene önce acayip memnundum. bilgisayarın anasını ağlatıp servise gidiyodum, tak tak 2 gün içinde ücretsiz yapıp veriyodu adamlar. ama sanırım artık parça üretmeyi bırakmışlar laptop için. geçenlerde ram'lerden biri bozulmuş, 1900 lira fiyat çektiler ahaha. gittim 120 liraya hayvan gibi hyperx aldım. bozuk olanı çıkarıp bunu taktım. 120 liraya eskisinden daha janjanlı bilgisayarım oldu. velhasıl samsung aldın, başına bi iş geldi diyelim geçmiş olsun. artık muhatap bulmak zor. en azından benim tecrübem bu yöndeydi ve "neden böyle oldu" dediğimde de "o işler samsung'dan geçti be kardsm parça üretmiyolar artık" cevabını aldım.


  • der meister  (27.09.16 13:29:18) 
1000 lira düşük bir bütçe.

şöyleki, özellik istemiyor olabilirsin ama alacağın bilgisayarın kararını verirken özelliklerini kıyaslayacaksın, aslında şu daha iyiye benziyormuş filan diyeceksin.


uzak dur dediğim markalar: datron, exper, casper; yüksek özellikli düşük ve çok ısınan bilgisayarları var bunların. inanılmaz kullanışsız.
hp; yukarıda saydıklarıma nazaran daha iyi ancak bununda ısınma problemlerine dayalı 2 yıl sonunda ömrü bitiyor bence.
  • mete kudur  (27.09.16 14:09:52) 
aslında şu hoşuma gitti de fiyatı neden bu kadar düşük freedos olduğu için mi?

www.hepsiburada.com
  • tolga asp  (27.09.16 14:18:19) 
tablet alsın sadece günlük iş yapacaksa.


  • ayrıl coco  (27.09.16 14:19:18) 
hp almayin. ben hp'nin en pahali modellerinden birini kullaniyorum. isyeri, fiyatinin 1/3 i oraninda indirip yaptirip £2100a hp zbook aldi. gordugum en kalas notebooklardan bir tanesidir. bayaga yavasladi bir yil icerisinde. patronda da aynisindan vardi bozuldu.ne kadar para sayarsaniz sayin hp cok bktan. paraniz varsa dell ya da lenovo thinkpad.


  • ubi dubium ibi libertas  (27.09.16 15:12:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.