[]

kıza gerçek hayatta açılmak vs sosyal medya üzerinden açılmak

şimdi şunu biliyoruz ki gerçek hayatta tanımadığınız bir kıza sosyal medya üzerinden açılmak başarılı olma şansınızı 10000000 kat azaltıyor. sadece christiano ronaldo iseniz bu durumda başarıya ulaşabiliyorsunuz.

benim merak ettiğim şu. varsayalım gerçek hayatta bir kızı tanıyorsunuz. hatta arkadaşlık mertebesindeniz. ama bu kız çalıştığınız yerden ayrıldı. başka bir yere gitti. bir de ortalığı ayağı kaldırmak istemiyorsunuz. şimdi çalıştığı okula gideceksiniz (kendisi bir öğretmen), bu kişiyi oradaki çeşitli kişilere soracaksınız. ayrıca o an izinli olma ihtimali, okulda olmama ihtimali de var. biliyorsunuz öğretmenler yarım gün çalışıyor.

halbuki kızın sosyal medya hesapları elinizin altında. her şey bir mesaja bakar.

bu durumda benim bu kıza sosyal medya üzerinden açılmam şansımı düşürür mü? düşürürse ne kadar düşürür?

edit: sosyal medya üzerinden direkt açılmayacağım. sadece dışarıda buluşmayı teklif edeceğim. hatta arkadaş ayağına yatıcam :) senden ayrı kaldık, ne zamandır görüşemiyoruz, bir gün bir kafede buluşalım mı diyeceğim.

edit2: kızın bende telefonu yok.

 
yüzde bir milyon düşürür. gerçi kızın istemediği biriysen onun açısından daha az sıkıntılı bir durum olur, reddetmesi kolay olur, bunlar da var.


  • devilred  (23.09.16 17:36:19) 
Telefonla arayıp bir yerde buluş?


  • fuzzy olmak istemistim  (23.09.16 17:36:48) 
yerinde olsaydım. sosyal medya üzerinden kahve içmeye davet ederim. buluştuğunda yüzüne söylersin. daha etkili.


  • steve rogers  (23.09.16 17:36:57) 
kıza dışarıda birşeyler içme teklif et . sosyal medyayı bu kız için bu kadar kullan bence


  • uzman pratisyen  (23.09.16 17:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.