[]

İşverenleri yerden yere vuruyoruz, toplanalım.

Patrona sinir oldum, gerçi genelde sinir oluyorum kendisine; hatun ''İş listesi yap, dosyalardan hiç haberim yok.'' diye başımın etini yedi günlerce, yapıp gönderdiğim günden beri hala eski usul arayıp her dosyayı teker teker soruyor, liste miste hak getire. Ters bir şey söylememek için kendimi zor tutuyorum.

Sizin patronların ne ayarsızlıkları var? Azıcık dertleşelim. Belki benimkine şükrediyor olurum gün sonunda.
Patron olanların da cesaretli olmasını bekliyorum. ^.^

 
bizimki şeker gibi adam. ne istesem tamam evladım bak keyfine diyor.
adamına göre patron veriyor kurban olduğum rabbim sdfgdsfas

  • cekilmis gayfe  (19.09.16 13:18:08) 
Son dakika duruşmalarını, sorguda alınacak ifadeleri bana yıkması. Araştırma konusu verip ben ona birçok şey bulduktan sonra dosyayı kaybetmesi,tekrar aynı şeyleri araştırmamı istemesi, son dakika mesai bitiminde beyan yazmamı istemesi gibi gibi.
Uzun süredir görmüyorum hatirlamayamadim o yüzden.

  • cabiday  (19.09.16 13:19:25) 
Bizimkilerin pek bir ayarsizligi yok acikcasi. Sikayet edenler var ama bana karsi en ufak bir terslikleri olmadi:)


  • stavro  (19.09.16 13:20:48) 
eski patronum, işten biri kovulcak olsa bile beni çağırıyordu kov şunu diye. her bokta gel git gel git. bankadan parayı sen al bankaya parayı sen yatır şu müşterilerle ilgilen, sorunlu müşterileri gönder gitsin. en son sokarım işine gücüne dedim çıktım.


  • England  (19.09.16 13:23:46) 
ay açılın, açılın ben çok dertliyim.

bizim patron ve yardakçılarının ayarı yok. bak ciddi söylüyorum. gerçekten bulundukları noktaya nasıl geldiler, nasıl üç dakika içinde hiçbir ön çalışma olmadan şunu yapalım diye karar alıp nasıl uygulamaya koyuyorlar, nasıl sonuç fiyasko olunca YAA ÜLKENİN DURUMU bikbik konuşuyolar utanmadan ben anlayamıyorum abi. sürekli bir ondan aldığını buna satma, onu halleme, ötekine söylenme durumu var. sürekli birilerinin kuyusunu kazıp kazıp duruyorlar, sürekli kendileri haklılar, entrikalar, gizlilikler filan acayip enteresan.

müdürümün ben yaparım, hallederim, senin işin başından aşkın diyerekten kabul ettiği projenin uygulama ayağını son dakika bana kitlemesi sonucu geçen fuar 48 saat uyumadım mesela. bu fuar şöyle bir şey yapalım, ben ilgilenicem dedi, bak yumurta götten çıkmak üzere şu an, hala hiçbir şeyle ilgilenilmedi abi sürekli hatırlatmama kovalamama rağmen. sonra olmayınca işte aksilik, takipsizlik filan oluyor, hiç kendilerinin hatası olmuyor. delleniyorum. hayır zaten çok sinirliyim şu an, üstüne üstlük bir sürü de işim var, cumadan beri bunların suratını gece gündüz görmekten sıtkım sıyrıldı. bu başlık da tam üstüne geldi. gerçekten bezdim ya. sen yat kalk seninkine dua et. bak dert yarıştırmak gibi olmasın ama aynı göğün altındayız, ben senden çok beter durumdayım. altı üstü bi' dosya ya, boşver. :)
  • evde liyakat kalmamis  (19.09.16 13:25:05) 
gebe olduğumu öğrendikten sonra zırt pırt karşıya çağırmaya başlamıştı. en az 3 vasıta karşıya gitmem bu arada. artık dayanamayıp en sonunda tehdit ettim rapor alırım diye. 2 ay sonra şubesi değiştirildi.


  • la noix  (19.09.16 13:25:10) 
bizimki durduk yere 42 kişinin maaşlarını düşürüyor, mühendisin yaptığı işi televizyon tamircisiyle bir tutuyor.


  • safepassage  (19.09.16 13:35:57) 
Şu an pek içlendim, herkesi içki masasına toplamak geldi içimden akşama :D Sıkmayalım canımızı, oh bak saat 2 olmuş bile! :)

@cabiday: Ah dert ortağım benim :D
seninki iyimiş yine, bendeki 2 yıldır duruşmalara girmiyor doğru dürüst, hep bende. Araştırma yaptırıyor, dönüş yapıyorum, ''Ay ben baktım zaten.'' diyor. Olmayacak iş için insanlara belli günde olacağı sözünü veriyor, sonra müvekkiller beni arayıp ''Oldu mu iş?'' diyor benim işten haberim yok vs vs...

@Douche: He ya, valla derlerdi de inanmazdım sinir stresten garip şeyler çıkıyor diye, bende de geçen yaz oldu, kupkuru yara oldu sırtım omuzlarım yüzüm... Ayrıca bu duyuru altında barışmış olabilir miyiz acaba? Öyle olsun lütfen O.o

@krem: O sendrom sadece patronlara mı var, biz neyiz, benimki sendrom değil mi? Bana da yazık. :P
  • kaymaktutmayansicaksut  (19.09.16 14:00:51 ~ 14:04:10) 
Biz insan degiliz tabi :( patron yorgun, patron para ceviremiyor, patron 3 aydir odeme almadan maas aksatmamaya calisiyor, patronun hayvani ailevi problemleri var, calisan ise basit bir netcad projesini autocade dokemiyor, dokuyor da yanlis dokuyor, iki gun boyunca hatali olcu yapiliyor, calisan uzgun, calisan sessiz, patron patliyor, sonra uzuluyor ama patliyor o anin siniriyle, patron bi gun asfalt silindirinin altina yatacak sonra arkasindan "vah tuh pekte gencti rahmetli nolduki acep :/" diye sorgulayacaksiniz jiletle vucudunu kazirken.


  • hailtothethief  (19.09.16 14:06:44) 
Kurumsallar isyanda yine. Acilin hizmet sektorunun gobeginden bildiriyorum, gelmeyin tunelin sonu bombok.

Son patronum kari kiz gorunce takma dislerini dusuren bi herif. Kendisi belki is cikar diye kadin masalarinda yuzbilmemkac liralik hesaplarin ustunu tak diye cizen bi adam olarak soda limon hazirlarken tepeme dikilip "limonu az sik, pipet koyma" diye bana kendi kolumu yediriyor sinirden. Pinti pezevenk ya.

Ha bir de musteri o bardagi begenmezse beni masaya kadar cagirip "bak memnun degillermis isini duzgun yap bir daha" diyen milletin icinde rezil etmesi var. Ulan ben sana dedim bu boyle olmaz diye, ulaynn!?

Bak ay sonu geliyor simdi bunun karilardan almadigi hesaplardan acik cikacak yine. He limonu cok siktik ondan oldu he.
  • sindustrial  (19.09.16 14:32:11) 
benim müdürüm mail okumuyor. her şeyin çıktısını alıp götürmemi istiyor. bazen çok basit bir sorum oluyor mesela. "şöyle yazdım, uygun mudur" diyorum. "hangi işti bu, yazışmaları çıktı alıp gelir misin" diyor. yemin ederim yazdırırken elim titriyor. 30 sayfa yazışmayı çıktı alıp götürüyorum. göz atıyor, "tamam, uygun" diyor.

gözünüzde 60 yaşınızda, teknoloji fukarası biri canlandıysa diye söylüyorum; bunu yapan adam 40 yaşında ve yurt dışında master, doktora yapmış biri.
  • sanxis  (19.09.16 14:35:25) 
benim şef 10 numaradır çoğu şeyi aklında tutar
işleri organize eder bize kendi işimizi yapabilmemiz için her türlü zemini hazırlar.

Kendisinden çok çok çok memnunuz.
Darısı başına
  • basond  (19.09.16 16:02:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.