[]

iPhone için "gerçekten" ücretsiz müzik çalar var mı?

Selamlar efendim.
iTunes'un kafasına göre zırt pırt attığım müzikleri silmesi bıktırdı ve alternatif müzik çalar arayışlarına giriştim. Saatlerdir müzik çalar uygulamaları deniyorum. 20-30 liraya dek çıkanlar var ama belki bir umut istediklerimi ücretsiz yapan uygulama bulurum dedim.
İstediğim şeyler çok basit:
- Müzik atayım.
- Çalsın.
Bu kadar, yani kırk takla attıran şeyler istemiyorum. Ama uygulamalar kırk takla attırıyor. Çoğu zaten YouTube veya Soundcloud temelli çalışıyor ve ben müzik atamıyorum. Benim müzik attığım ücretsiz uygulamalarda her yerde reklam var tamam kabul, ama müziğe tıklıyorum, müzik çalmadan önce tam ekran 45 saniye reklam oynuyor. Müzik değişiyor yine reklam oynuyor. Ciddi manada sinir bozucu.
Bir öteki günlük 10 şarkı dinleme sınırı koyuyor, fazlası için Pro sürümü al diyor.
Öteki şarkı atlamama veya geri sarmama izin vermiyor, Pro sürüm al diyor.
Neler neler yapıyorlar cidden hayattan soğudum.
- Müzik atayım.
- Çalsın.
Sadece şunu yapacak "gerçekten ücretsiz" uygulama yok mudur? Fonksiyonellik veya görsellik aramıyorum ama bir Allah'ın geliştiricisi hayırına böyle cidden ücretsiz ama sadece bu işleri yapan, ötesini yapmayan dandik bir uygulama yazayım dememiş.
Belki de demiştir, ben bulamamışımdır?
Hah, işte bu ihtimale güvenerek şu anda size soruyorum efendim.
Umarım bulurum ya. Müzik atayım çalsın, durdurmama, sardırmama, atlamama, kaç tane dinleyeceğime vs karışmasın, her müzik arası atlanamayan 45 saniyelik reklamlar göstermesin yeter. Fazlasında gözüm yok.
Var mıdır bildiğiniz?

 
IOS'un kendi müzik çaları gayet iyi. Itunes nasıl müzik siliyor yahu, yanlış yaptığın bir şeyler vardır.


  • sorumatik  (05.09.16 04:50:24) 
gercekten nasil beceremediginizi anlamadim. dunyanin her yerinde o iphone'lara itunes uzerinden muzik atilabiliyor. nasil oluyor da muzikleriniz siliniyor? boyle bir sey de hic duymadim. ilk ipod 15 yil once piyasaya suruldu ve o zamandan beri apple cihazlara muzik yuklemek hep ayni yolla yapildi. nasil oluyor da muzik atamiyorsunuz aygitiniza? bir seyleri cok yanlis yapiyor olmalisiniz. app store'da iphone'un kendi muzik calarindan daha kullanisli bir muzik calar olamaz. herhangi bir sikimplayer'in premium'unu, super uber golden platinum versiyonunu da yukleseniz coptur. lutfen bir sekilde iphone'unuzu itunes'la birlikte kullanmayi ogrenin.


  • hopeless  (05.09.16 04:54:33) 
itunes+1


  • fever  (05.09.16 07:23:28) 
nettube


  • managelot  (05.09.16 07:50:50) 
bağla telefonunu bilgisayarına. itunes'u aç. kenar çubuğunu aç itunes'un. orada telefon ikonu var ki tıkla. oradan da telefon içindeki müziklere geç. "otomatik doldur" de. böylece itunes ilk açılırken (telefon ikonuna tıklamadan önce) bulunan hanedeki tüm müziklerin atılır.


  • rain when i die  (05.09.16 09:21:33) 
Ha bir de şu vardı: Apple Music kullanıyor musun? O vakit Photos uygulamasındaki gibi kafasina gore internete yedekleyip cihazdan silebiliyormuş. Ama yine de adı sanı görünüyormuş.

Bunu kendi gözümle görmedim de internetlerde şikayetlenen bir adamdan okuduydum.
  • fever  (05.09.16 09:26:09) 
@mermize Phone Drive tam aradığım şeymiş. USB'ye müzik atar gibi atılıyor. Kolayca dinleniyor. Ayrıca indirme yapabilen tarayıcısı bilem var. ^^
i.hizliresim.com

  • eksi was here  (05.09.16 13:11:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.