[]

Sizinde kediniz böyle vahşi mi ?

Annesini tanıyorumda babası vaşak olabilir :) Sevemiyoruz keratayı.

sendvid.com


 
@keskulpesent

Aynen bende uyumaya yakın o mayışık haliyle şekilden şekile sokup sevebiliyorum anca :D
  • Hayalperest Vişne  (22.08.16 11:32:52) 
@sadakatsiz

:)) kollarım yara içinde hep. Uslansın diye arada tokatlıyorum daha beter oluyor bu sefer. allah yardımcımız olsun :D
  • Hayalperest Vişne  (22.08.16 12:05:06) 
yavruyken elinizle ayağınızla oynamaya alıştırdıysanız geçmiş olsun, huy ediniyorlar. doğrusu illa boğuşarak oynayacaksanız kuklayla filan oynatmak; ayağınıza giriştiğinde de spreyle su sıkmak, lazere ya da ipli bi' oyuncağa yöneltmek. bu tarz kedilere çok üzülüyorum, çünkü genelde asosyallikten (etraflarında başka kedi olmama asosyalliği) böyle oluyorlar.


  • evde liyakat kalmamis  (22.08.16 12:08:02) 
@evde liyakat kalmamis

Kesinlikle haklısınız. Etrafında hiç kedi yok maalesef. bütün gün bizimle oynamak istiyor. Arada annesi geliyor ama pek takmıyor bizimkini. Garibim ya.
  • Hayalperest Vişne  (22.08.16 12:11:45) 
benim ki de yapıyo bazen böle. normal severken birden saldırıyo. oyun sanıyolar heralde.


  • spirit crusher  (22.08.16 12:15:40) 
Sen de onu ısır, uzaklaşıyor :)


  • makarnacanavari  (22.08.16 12:21:11) 
küçükken garip bir haz veriyor da büyüyünce ağzınıza sıçacak, belli. o yüzden izin verme ki alışmasın.


  • sir gawain  (22.08.16 12:39:18) 
diş kaşınması ile ilgili bir şey galiba. bir tane zilli tüylü oyuncak var onu atıyorum gidiyor ona saldırıyor. ağzıyla dişliyor. alıştırmamak lazım. ben Hayır demeye alıştırıyorum. hayır diyince bir dumur olup bir an duraksıyor.


  • latsc  (22.08.16 12:56:46) 
patisini sık ısırdığında.
acıt canını.
sonra vazgeçiyor anlıyor ısırdığında patisini ısıracağını.
kekoya bak nasıl saldırıyor yaw
  • lonelyman  (22.08.16 13:19:56) 
hayvan oyun oynamak istiyor günde bi yarım saat lazer ip vs bir şeyle oyalarsanız enerjisini atar sonra kucağa alınca normal sevdirir


  • neira  (22.08.16 13:42:18) 
Yavru kediler hem iletişim kurmak için hem de dişleri kaşındığından ısırma eğiliminde olurlar. Elinizi kolunuzu bu şekilde ısırtmaya devam ederseniz büyüyünce vay halinize.


  • asbe  (22.08.16 14:18:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.