[]

Sile & Agva dolaylari

Yarin 4.5 aylik bebeyle gidelim diyoruz. Var mi sunu yapin, surayi gorun, surada yemek yerseniz sukela olur dedikleriniz?




 
Kilimli koyu'na mutlaka gidin, yalniz sagda solda marketlerde satilan deniz ayakkabilarindan alin mutlaka, cunku giriste cok tas var. Yiyecek icin onerecegim Massha Sile var, bir de gozlemecileri iyi.massha Sile'de yemek yerseniz, asagidaki plajidnqn da yararlanabiliyorsunuz. Iyi eglenceler.


  • Kizkurusu  (14.08.16 21:08:28) 
Denize girmeyecegiz demeyi unutmusum arkadaslar.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (14.08.16 21:09:23) 
Bence direkt ağva'ya gidin. Hem şile hem ağva yorucu olacaktır. Ağva'non o yolu bebek için daha zor olur. Ağva'dayken Göksu nehrinde motor seferine katılın. Çok güzel oluyor. Restoran öneremeyeceğim. İki yere gittik ikisinde de çok tat alamadık ama motel tahir restaurant vardı, fena değildi bence; manzarasıysa şahaneydi. asmalı köşk cafe diye bir yer var uğramayın. Bir de ağva'ya giderken hrastova diye bir çay bahçemi bir şey var hemen yanında yeşillikler içinde çok güzel açık bir mekan var. Bence oturup çay için. O manzaraya değer. Magnet filan alın ^____^


  • cemallamec  (14.08.16 22:14:57 ~ 22:16:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.