[]

Taylor Swift &Kanye West&Kim Kardashian olayı nedir?

Biri bana anlatsın.




 
Kanye West olay bir klip yayınladı ondan ötürü gelen bir muhabbet. Famous du galiba klibin adı kim kime dumduma eskileri yenileri mesajlı bişidi.


  • gozu acik sevisen yahudi  (05.08.16 16:47:36) 
Kanye West ile Taylor Swift olayı eskiye dayanır:

www.youtube.com
  • himmet dayi  (05.08.16 16:58:06 ~ 16:58:14) 
Bir an "ben neden bunu bu kadar iyi biliyorum ki" diye kendimi sorguladim. Neyse, nedeni onemli degil yararimiz dokunsun.

Kanye'nin yeni albumundeki bir sarkida "Bence Taylor ile sevisme ihtimalimiz hala var? Neden mi? cunku o "bitch"i ben unlu yaptim" diye bir soz var (Bitch'i nasil cevirsem bilemedim, rap sarkilarinda bolca duydugun, kimisinin asagilayici bulup kimisinin bulmadigi, soylenen ortama gore kufur olabilen olmayadabilen bir kelime. Turkcesi ne olur bilemedim.). Bu sozun uzerine Taylor bir odul konusmasinda "benim basarimdan kendilerine pay cikaranlarin gozu kor olsun" temali bir laf etti. Bunun uzerine Kim de bir roportajda "Kanye Taylor'a telefon edip sarkinin onayini aldi, neden simdi boyle yapiyor anlamiyorum" dedi. Sonra Taylor "ay ne onayi" tavri takindi. Kim de kalkti Ulusal Yilan Bayraminda (boyle bir sey varmis meger) Snapchatten Taylor ve Kanye'nin telefon konusmasinin kaydini yayinladi. Meger videoya cekmisler. Kaydi ben de tam dinlemedim ama Kanye ilk cumleyi okuyor, Taylor "cok da kotu degilmis hehe" falan diyor. "bitch"li kismi tartismiyorlar sanirim. Neyse, bundan sonra Taylor da "ben sadece ilk kismina onay verdim, "bitch" denmesine onay vermedim" dedi.

Bunun uzerine insanlar Taylor'a pek inanmadi, e bastan hic onay vermedim demistin dediler. Bir de Kim'in yaptigi yasal mi degil mi tartismalari oldu, bazi eyaletler de iki tarafin da onayi olmadan bir konusmayi kaydedip yayinlamak sucmus. Ama sonradan ortaya cikti ki yasalmis.
  • motrax  (05.08.16 17:57:08 ~ 18:10:09) 
arkadaşlar genel olarak anlatmış ama husumet yıllar önce bi ödül töreninde taylor sahnede ödülünü almışken kanye'nin sahneye atlayıp "ödül beyonce'nin hakkıydı" demesine dayanıyor. sonra kendi aralarında barışmışlar ama taylor bunu gizleyip medyada kanye'nin yaptığı şey hakkında mağduru oynayarak prim yapmaya çalışıyordu. kanye de şarkıyı taylor'un bu davranışı üzerine yazmış galiba.

bunları niye biliyorum ya.................
  • ambrosia  (05.08.16 18:07:43) 
yıllardır itinayla kaçındığım çöp bilgileri sayenizde iki dakika içerisinde aldım, teşekkür ederim asdf

cevap; taylor bir gün kim'e koca götlü demiş, olay bundan çıkmış.
  • air  (05.08.16 19:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.