[]

kurumsal şirketlerle mülakatlarda para konusunu kim açmalı, usulü nedir?

mesela öce ik görüşmesi oluyor hadi onu geçtik, sonra proje yöneticisi falan oluyor. Sürekli aklınızda soru var mı diye soruyorlar ve ben genelde az konuşan birisiyim öyle soracak çok soru bulamıyorum. 3-5 tane soru var aklımda onların 2-3 tanesini kendileri açıklıyor zaten. bana soracak 1-2 soru kalıyor. Konuşmayan adam olarak kalıyorum endişesi içindeyim.
Soruyu unuttuk parayı bu mülakatlarda sormak, yada çıtlatmak gerekiyor mu yoksa teklife kadar öyle şeyetmemek mi lazım?



 
genelde ik sorar beklentiniz nedir diye. sen sorma bence


  • kaputt  (18.07.16 16:55:12) 
zaman zaman beklentiniz nedir diye sorulabiliyor. ancak sorulmamışsa konuyu açmak zannetmiyorum ki iyi bir etki yaratsın. eğer sorulmamışsa en son teklif aşamasında karşılıklı müzakere edilebilir.


  • insan opusen hayvandir  (18.07.16 16:55:38) 
sen sorma +1 beklentini zaten sorarlar. sormuyorlarsa da pazarlık olayı olacaksa tekliften sonra olur.


  • freya  (18.07.16 16:55:52) 
teklife kadar bilgi vermezler, isterseniz sorabilirsiniz ama gerçek anlamda kurumsal firmalarda bilgi verdiklerini görmedim.


  • prodeq  (18.07.16 16:55:55) 
Benim eski çalıştığım yerde görüşmeden önce bir form doldurtuyorlar. Orada ücret beklentisi de oluyor. Genelde ücret beklentisini sorarlar zaten.


  • himmet dayi  (18.07.16 17:00:01) 
ik sorar,
genelde görüşmenin sonuna doğru maaş olarak ne düşünüyorsunuz falan diye bir şekilde sorar.

  • seyduna6687  (18.07.16 17:02:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.