[]

Romantik jest arayışındayız.

Bir arkadaşım ile kız arkadaşı anlaşamadıkları bir konu nedeni ile uzun süreli ilişkilerini bitirmişler. Küçük bir şey değil ama düzeltilemeyecek bir şey ve arkadaşım barışmak istiyor. Şimdi onunla son bir kere daha görüşecek ve tek şansı var.

Romantik bir jest uygun olur mu?
Kadınlar, siz olsanız ne beklersiniz? Erkekler, siz ikna etmek için ne yapardınız?

Teşekkür ettim.

 
herhangi bir şeyin veya olayın ona olan sevgisinden daha büyük olamayacağını aslında önemli olanın da bu olduğunu bir şekilde açıklamaya çalışmalı, sabah sabah aklım başka yerde odaklanamadım, idare ediniz.


  • devorgilla the gunslinger  (13.07.16 10:47:43) 
anlaşamadıkları şey ne kadar küçük, bu anlaşmazlıktan daha fazla rahatsız olan taraf kim gibi sorular var aklımda ancak düzeltilemeyecek bir şey değil diyorsanız öyledir.

kim haklı/haksıza girmeden içten, dürüst, eleştirel ancak yapıcı bir konuşma beklerdim. uzun uzun konuşmak iyi gelebilir. jest olarak aklıma bir şey gelmiyor maalesef. genelde evirip çevirip geçmiş günlerimizi konuşmayı sevdiğimden, bir de onun tarafından dinlemek ilginç olur.


sonradan görme: düzeltilemeyecek bir şey demişsiniz, pardon. o zaman konunun büyüklüğü önem kazanıyor.
  • piremses  (13.07.16 10:56:48 ~ 11:00:13) 
İcten gelen hareket hemen anlasilir. Oyle bir jest yapmali.

Gorkemli bir seye gerek oldugunu dusunmuyorum.
  • EasyTiger  (13.07.16 10:57:22) 
anlaşamadıkları konunun ne olduğuna göre değişir bu jest olayı. kadın tarafıyım, bir konuda anlaşmazlığım ayrılığa kadar gittiyse geri dönüşüm ancak anlaşmazlık yaşadığımız konuda sonsuza dek %100 benim haklılığımın kabulünü gösteren bir jest olur.

aboo, ne kezbanmışım lan. neyse yani, sonuçta seviyorduysa hiçbir şey kızcağızdan önemli değilse ayrılığa kadar götürmeseymiş, onu demek istiyorum.
  • evde liyakat kalmamis  (13.07.16 11:01:21) 
samimi bir özür yeterli
eğer bunu kabul etmezse o ilişkiden zaten hayır gelmez. boğaza ismini yazdırdı, havai fişek patlattı diye benimle olacaksa biri olmasın zaten

  • la noix  (13.07.16 12:50:23) 
olmaz. efendi gibi konuşsun bişey yapmasın. konuşarak çözülemeyecek bişeyse fikir ayrılığı varsa zaten herhangi bi jestin gazıyla barışsalar bile iki gün sonra yine ayrılırlar.


  • kül  (14.07.16 21:33:50) 
Olayı bilmediğim için evlenme teklifinden başka etkileyici bir çözüme yönelik jest göremiyorum.


  • whimsical  (14.07.16 21:52:35 ~ 21:53:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.