[]

"Hayatı Yeniden Keşfedin" kitabına benzer kitaplar önerecek olan?

Bu kitabın adı hakikaten bir garip, kim önerdi bana bilmiyorum ama burada psikoterapiyle ilgili bir duyuru açtığımda birisi ısrarla almamı söylemişti, ben de onu gözardı etmiştim, bir şekilde kitap karşıma çıktı aldım, okudum. Kendisine çooook teşekkür ediyorum, terapiyle ilgili inanılmaz eğitici oldu. Kendisine selam olsun.

Bu tarz okurken kendimizw psikoterapi tadında, ya da terapi şekillerini anlatırken öğreten kitaplar arıyorum. Aynı yayının serisi var, baktım biraz ama beğenemedim pek.

Önerilerinizw muhtacım, okuyup da gitmeyin!
Teşekkürler şimdiden

 
iyi hissetmek, psikolpğum tavsiye etti.


  • nice tnetennba  (12.07.16 22:53:41) 
ben mod terapisine başladım bak o da güzel şemaların yanına modları da anlatıyor
burdaki kitaplara bak www.psikonet.com
gerçi şimdi okudum beğenmemişsin seriyi ama bence mod terapisine de bi bak
  • limoncello  (12.07.16 22:56:40 ~ 22:57:38) 
İyi Hissetmek'i okudum, pek beğenemedim, yine de teşekkürler :)

Mod terapisine bakacağım, sağol limoncello !
  • damba  (12.07.16 23:02:41) 
hayatı yeniden keşfedin benzeri değil ama psikoloji ve kendine yardımla alakalı:
öfke dansı
yetenekli çocuğun dramı
zor bir ailede büyümek
  • şubatsonrası  (12.07.16 23:25:25) 
ışığı arayanların karanlık yanı
Zor Bir Ailede Büyümek +1
Hatalı Alanlarınız
Sevme Sanatı
İnsan Olmak
  • dessy  (13.07.16 08:56:38) 
bu arada bilişsel terapiyle ilgiliysen evinizdeki terapist


  • limoncello  (13.07.16 10:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.