[]

15" dokunmatik laptopa ekran jelatini ve koruyucu kılıf

Var mıdır, dışarıda çok kullandığım için çizilmeler başlayacak gibi kılıf dediğim kapak kısmına çıkartılabilir stickerımsı bişiler oluyor ya mac lerde falan görmüştüm onlardan var mıdır?,

bir de ekranı için parlama parmak izi yapmayacak Ekran koruyucu jelatin aradım fakat onu da bulamadım fikri olan var mı?


 
evet ve evet. sorun nedir? googleda arama yapamadin mi yoksa fiziksel dükkan mi ariyorsun bunlari alabilecek?

mesela ekran jelatinine örnek:www.amazon.de

tam boyutlariyla arama yapman gerek. 16:9, 15.6 inch mesela bu link. ben de bu sekilde alip laptopuma takmistim su an kusursuz hala yerinde duruyor. inanilmaz mat yapmadi ama parlamalari cok ciddi ölcüde azaltti. ama cercevesiz ekranla ayni seviyede ya da bütünlesik laptop ise modele göre arama yap. mesela macbook. onlar icin özel jelatini bulman daha kolay.

koruyucu olarak, skin dedigimiz ürünler var. modelle arama yapman gerek. modele uyan bulmak cok zor. cünkü cok fazla model var dogal olarak. sadece popülerler macbook, thinkpad carbon gibi seylere cat diye bulunabiliyor.

yoksa su linktaki gibi ölcüsü büyük alip uygulama sirasinda trim ede ede yapistirmak gerekiyor. www.amazon.de

istedigin desende, kalitede vynil skin bulmak kolay degil.

maclerde ayni kasada cok model oldugundan ve cok popüler oldugundan ürün cok. bilmemne markasinin bilmemne modeli cok zor, ama maclar icin hardshell case bile var.

unutulmamasi gereken bir baska nokta, sicaklik. laptopu komple ama komple bogmak istemezsin.

bir de ekran koruyucuyu al, ama skini bosver. git araba arkasina yapistirilan stickerlardan al yapistir. zaten ikisi de laptopu korumayacak.

parayi sokakta bulmuyoruz, eyvallah, ben kol saatimde bile ekran icin film kullaniyor, fotograf makinemin ekranina bile film aliyorum.

ama cizilmeyecek diye aleti yastik kiliflarina saracaksaniz da sikinti var. disari cikarmaman lazim tamamen koruman icin. elbet düsecek, elbet asinacak. bozulmamasi ve iyi bakman önemli. iyi bakarsan skin vs önemsiz. düsürmedigin sürece vs de darbe yemesi cok olasi degil.

skinin cok ama cok koruyuculugu yok, gidib dbrand carbonfiber vs yaptirmayacaksan da ki 50 dolarin üzeri tutar, cok les duruyor.

bir de google aramasiyla nasil bulamadin ya @öteki. bildigimden yanitladim ama bilmiyor iken 2. google aramamda alacagim ürünü bulmustum.
  • wiillii  (03.07.16 09:44:03) 
Amazon dan sipariş veremem tr sınırlarında bütün teknoloji marketlere baktım bulamadım.


  • öteki ben  (03.07.16 10:34:40) 
eger tr ile sinirliysa tamamen sans isin.

telefon icin dahi cogu modelin filmini bulamiyorsun, laptoplar zor. yurtdisindan film vs getirten telefoncu, laptop tamircilerine bakmak ve secici olmamak zorundasin. bizim orada telefoncuda mac kiliflari ve ekran filmi görmüstüm zamaninda. kendi getirtip satan yoksa, zor, online magazalarinda bile göstermiyorlar pek kilifmis, filmmis gibi ürünleri.
  • wiillii  (03.07.16 11:02:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.