[]

Booking'den tuttugum ev sahibi "please confirm reservation" diye mesaj atti

Rezervasyonu yaptim zaten, sitede ayrica rezervasyonu onaylamak diye bir sey yok ki, neyi confirm edecegim? Ilk defa boyle bir mesaj aliyorum tesis sahibinden. Sozlu olarak teyit etmek mi istiyor nedir? Confirm tusu nerede:)




 
yahu ıste ciddi misin ciddi değil misin diye poke ediyor seni. ping atıyor.


  • anonymice  (30.06.16 22:22:42 ~ 22:23:03) 
Ciddisi mi var, rezervasyon yaptik iste. Gelmezsen de kredi kartimdan cekilecek zaten. Confirm ediyorum diye yaziyorum bakalim:)


  • stavro  (30.06.16 22:27:32) 
Aa stavro,cok cahilsin buralardan olmanin bir kurali,bookingte rezervasyon yakip kredi karti iptal ettirmektir.sana hic yakistiramadim,kredi kartindan cek falan diyip etigi bozuyorsun.


  • duptıs  (30.06.16 22:38:33) 
bence türk olduğunu gordugu ıcın ısgıllendi biraz ev sahibi.........


  • anonymice  (30.06.16 22:58:30) 
vize icin cok fazla rez yapip iptal eden var orta dogu'dan. o yuzden emin olmak istemis.

ciddiysen devam edelim diyor.
  • brkylmz  (30.06.16 23:41:07) 
ahaha duptıs +1, bence de gerçekten gelip gelmeyeceğini bilmek istiyor. i confirm it, i will find you and i will kill you falan yazıver, başka bi çeşit confirmation istiyosa söyler zaten.


  • der meister  (30.06.16 23:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.