[]

Şunları duvardan nasıl sökeceğim?

Banyo aynasının altında fotoğraftaki metalimsilerin tuttuğu bir cam vardı, kırıldı az önce. Yerine dolap monte edebilmem için şu saçma sapan mana yoksunu şeyleri duvardan sökmem lazım ama beceremiyorum.

Ortasındaki uzun metal kısmı döndürmeye çalıştım vidalıdır diye olmadı, dönmüyor. İçteki elips bölge ile süslü dış kısım arasındaki çizgiden bıçak soktum, bıçak kırıldı.

Ben bunlardan nasıl kurtulurum?

Fotoğraflar :
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com


Edit: ay vallaha da çıktı. Çekiçle o uzun yere vurdu devorgilla (nasıl bıktırdı isem adamı ^.^) gevşedi, sonra da söktü artı. Cevap yazan vardır belki diye silmiyorum soruyu. Teşekkür ettim herkese.

 
Duyuruda saatte 36484827 cevap silmeyi biliyorsun, bi duvardan askılık sökmeyi beceremiyorsun eyy?

Neyse cevap vereyim de resmiyet kazansın.
Ortadaki şey dönüyor mu ona bi bak. Yoksa komple duvara yapışık olan şeyi saat yönünün tersine döndürerek çıkarmayı dene.
Yapışık da olabilir.
  • Goddard  (23.06.16 20:26:21) 
Hayir duvari kanirtma.
Orda gordugun uclari cevir,yerlerinden cikacaklar,alt tarafta duvara monte edilmis baska aparat bulacaksin onlari tornavidayla sok.

2.sekil o gordugun cikintilarin alt kisimlarina bak minik vidalar var mi varsa onlari gevset kendiliginde cikacak onlar.
  • duptıs  (23.06.16 20:31:42) 
tornavidayi o eskiden camin oldugu tirnaklarin arasina sokup cevirebiliyor musun?

kanirtarak en kötü dübeli sökersin de kanirtmaktan ziyade cekmen gerekir. (kaldirac degil mevzu, linear hareket lazim) ama bir sekilde, o takilmadan evvel, bir parcanin takilip, vidanin sikilip, sonra kalan parcanin klipslenmesi gerek. yapistirildigini sanmiyorum bosa dönüyor diyorsan.

ordan döndür, olmazsa, bicagin kirildigi yerden kanirt, o kapagin atmasi lazim eger tek parca degilse, en olmadi, tornavidayla kanirtmaca. yaparken eger pay varsa duvarla o sey arasina kagit sok, sonra kagitla o sey arasina tornavidayi sok, duvarda iz birakmamaya fayansi catlatmamaya calis.
  • wiillii  (23.06.16 20:34:13) 
altında vida olması lazım.


  • icim urperiyor  (23.06.16 20:35:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.