[]

İngilizcede "At Hırsızı tipli" nasıl söylenir?

SB




 
not good looking?


  • anonymice  (20.06.16 22:30:20) 
güncel konuşma içinde tarif ederken game of thrones wildling'ler üzerinden anlatılır. wildling gibi derseniz karşı taraf anlar işte saç sakal karışmış, kaba saba vohşi.


  • nickimin hakkini veremedim  (20.06.16 22:30:33) 
konusma dilindeyse looks like a hobo da diyebilirsin


  • konar konmaz omer konur  (20.06.16 22:39:41) 
hobo, at hırsızından çok evsiz, kendi halinde avare tipleri çağrıştırıyor. at hırsızı daha tehlikeli bir tip, onun için wanker daha uygun bence.


  • battal gemalmaz  (20.06.16 22:47:12) 
shady person or people. kullanabilirsin.

guvensiz tekinsiz insanlar icin soylenilir.
  • zorkun  (20.06.16 22:50:43) 
Hillbilly de denebilir aslında ama suratla kalmaz komple ucube gibi bir anlam taşır


  • nucleon  (20.06.16 22:52:08) 
ewok diyebilirsin ama kavgada söylenmez bence.


  • hasmetizm 2046  (20.06.16 23:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.