[]

Son "Bu Araba Alınır mı?" Sorusu

Arkadaşlar bu araba sorularıyla bugün boğdum biraz ancak çok yardımcı oluyor burası, deneyimli arkadaşlar var.

Son olarak bir de Toyota Yaris'e bakacağız bugün, düşündüğümüz araba şu:

www.sahibinden.com

Sizce nasıl? Fikriniz nedir?

 
Alınmaz.


  • angelus  (20.06.16 11:53:35) 
O butceye ben olsam C sinifina gecerdim. Yaris memnun etmez. 22-23 bin olsa neyse.

Focus 2 benzinli lpgli bakin. Veyahut megane 2.

Model yuksek olsun derseniz punto bakabilirsiniz.

2010 fiesta bakabilirsiniz. B sinifinda tercih edilebilecek tek araba.

Dizel olsun derseniz dacia sandero stepway 1 bakabilirsiniz. Az yakar cok kacar.

Honda civic olabilir 2004-2005.
Ki o kadar para verecegiz daha yeni bir arac olsun derseniz puntolar uygun fiyatli oluyor benzinli olunca. Bir arkadasim 33 bine 8 bin kmde cam tavanli tiptronic vites punto almisti 2012 model.
  • evrenos gazi  (20.06.16 11:55:40) 
Bence araba güzel ama o fiyata benzer yıllarda honda jazz alabilirsiniz. Bu arabayı 30-31 bandında verirse iyi bir araba. C sınıfı diyenler piyasanın farkında değil. Punto ile yaris sağlamlık konusunda karşılaştırılamaz. Bir de jazz'ı araştır derim.


  • nekolaytezla  (20.06.16 12:17:08) 
Megane 2 1.5 dci.

Eşek niyetine devirli kullanımda 4.6 litre ortalama tüketim.
  • la rana  (20.06.16 12:18:07) 
alma, kalbini kırarım.


  • prompter  (20.06.16 12:23:24) 
Yaris'in bu dönemlerdeki modelini sevmiyorum. Hele içi çok çirkin. Performansını bilemem ama bu aracın yarı otomatik vitesinin kullanımı rahatsız edicidir.
(Yaris'in tam otomatiği var mı bilmiyorum, bahsettiğim Toyota'nın yarı otomatik şanzımanları için geçerli.)

Ben tam otomatik bir Japon aracı öneririm. Sizin bütçenize ve örneğinize göre alınabilecek en güzel araç bence Honda Jazz. Tam otomatik vitesi sorunsuzdur, az yakar, içi geniştir, performansı yeterlidir, saçma sapan sıkıntılar çıkartmaz, ikinci elde değer kaybetmez, anında satılır.
  • Abdurrahman  (20.06.16 12:32:23 ~ 12:34:14) 
ben içi bu kadar çirkin araba görmedim, bu ne ya.


  • bobinhoo  (20.06.16 14:31:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.