[]

İki yaşındaki kız çocuğunu hangi oyunlarla oyalayabilirim?

Patronun 2 yaşındaki kızı bu aralar sıkça bize misafir oluyor. Nazlı, çabuk bıkan bir çocuk değil ancak ben deneyimsizim.

Nasıl ve ne yaparak eğlenceli vakit gecirebiliriz? Neler yaşına uygundur, neler değildir esasen? Resim yapıyoruz, pepe izliyoruz, tekerlekli sandalye ile gidiyoruz ofiste. Şimdilik mutlu ama çabuk tüketeceğiz gibi :) başka neler var? Anne babalar, deneyimliler ne der?


 
okuma yazma öğrenirse o yaşta öğretin.


  • kurnaz  (16.06.16 19:31:44) 
Bence ofiste en guzel yapilacak aktivite resimdir. Bi de ben delgecle falan kagit delerdim cok ama 2 yasa uygun olmayabilir

Lego ya da kule yapilacak baska herhangi bisey de olur.

Bi de bence niloya>pepe
  • la noix  (16.06.16 19:34:09) 
Ay resimi gormemisim basta


  • la noix  (16.06.16 19:34:39) 
Msqrd uygulamasiyla maymun yapiyorum ben çocukları.


  • tamamen hayal urunudur  (16.06.16 20:42:36) 
Instagramda akademisyenanne diye bir hesap var. Cocuk gelisimcisi bir akademisyen ogluyla oynadigi oyunlari paylasiuor


  • curukturpkokusu  (16.06.16 21:57:31) 
@jrr tolkien valla o alıştırmayı biz yapıyoruz aslında. evde televizyon açılmıyor, o yüzden açık olduğu nadir anlarda oğlan ilgilenmiyor. ama hepimizin elinde telefon olduğu için ilgisini çekiyor. boş bulduğu telefona yapışıyor. bilgisayar için de tuşlara basma isteği var yoksa bilgisayarın kendisiyle ilgilenmiyor (yine çok görmediği için)


  • la noix  (16.06.16 22:26:11) 
Iste "kendilerini teknolojiye kaptirmislar" degil, onu demek istedim :)


  • la noix  (17.06.16 06:11:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.