[]

Hukukta Yüksek Lisans

Arkadaşlar senelik bütçem 12 000 dolar Yaşam masrafları ile birlikte 24 000 dolar var.yani 70 80 k 1 yıl için biriktirdim ..Hukuk alanında 1 yıl yüksek lisans yapıp o ülkede de 2 3 yıl yaşamayı planliyorum.Bu diplomayla da ülkeye gelip uluslararası bir hukuk danışmanı olmak istiyorum.Ne bileyim tahkim olur ,iyi hukuk burolarına iişlerine destek olmak olur falan filan ..

Ülke olarak heryere açığım.İngilizce yapacağım.Açıkçası tercihim amerika ama kanada ve avusturlayada yada batı ve kuzey avrupa ülkeleri de olabilir.

Bana nereyi tavsiye edersiniz ve gerçekten fırsatlar yaratabileceğim ülke hangisi ? Genelde amerika fırsatlar ülkesi.İş bulman ve farklı alanlarda para kazanman daha kolay diyorlar.Avrupa da ucuz ama iş bulmak çalışmak vb şeyler zor..

 
kanada icin: amerikan dolari kuvvetli oldugu icin bu aralar, 24-25k us ile bir sene okursun/yasarsin diye tahmin ediyorum. ama kanada'da hukuk diyince isin icine fransizca giriyor, fransizcan var mi bilmiyorum ama o isi bir arastir derim, sonra tokezleme. birde cok iyi okullar yuksek ortalama/toefl isterler, haberin olsun.

burda en cok kazanan okumus kisim doktorlar(ozellikle cerrahlar) ve avukatlar. okulu bitirdikten sonra is bulabilirsen ve 2-3 sene calisirsan, tr'ye yuklu miktarda para ile donebilirsin. senede 100k alti baslayacagini zannetmiyorum.

bol sans.
  • cooperr  (30.05.16 06:10:45 ~ 06:14:43) 
@cooper bu 27-25 k us ile bir sene okumak derken okul ve yaşam masrafları dahil mi sadece okul mu?


  • amarat  (30.05.16 09:38:29) 
@amarat yasam dahil. yarisi okula gider, diger yarisiyla da hayatta kalirsin, karbonhidrat agarlikli :)


  • cooperr  (31.05.16 22:08:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.