[]

su an okudugunuz kitaplar neler ? bana turkce kitap onerin.

bu ara ne okuyorsunuz merak ettim once ?




 
Aziz Nesin - Böyle gelmiş böyle gitmez serisi.

Otobiyografik roman tadında, çok güzel kitaplardır. Osmanlıyı, cumhuriyetin ilk yıllarını bile anlatır. İlk kitabını birkaç günde bitirmiştim. Mutlaka seriyi okuyun derim.
  • utkumon  (08.05.16 21:26:39) 
okudum harika bi seri. en guzeli ilk kitap. adam cok zekiymis gercekten. ustune ustluk o yasta hafizlik. kardesini kaybetmesi ve annesinden bahsettigi bolumler kitabin en acikli yerleri.


  • charlotte blanc  (08.05.16 21:28:02 ~ 21:29:06) 
Nil'in Kelebekleri-Nil Karaibrahimgil


  • balpolen  (08.05.16 21:39:32) 
O zaman Aziz Nesin'in bir sürgünün anıları ve yüz liraya bir deli kitapları da güzeldir, tavsiye ederim onları da seversiniz :)


  • utkumon  (08.05.16 21:40:07) 
ben hakan günday'ın kinyas ve kayra adlı kitabını okuyorum bu ara. çok beğenmedim ama, biraz fazla ergen kafasıyla yazılmış gibi geldi bana. baya da seveni varmış ama.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (08.05.16 22:33:05) 
www.dr.com.tr

al bunu oku.
  • bryan fury  (08.05.16 22:54:49) 
bu aralar Dünya uzerindeki hala yon vermeye calisan ve calismakta olan ekonomik strateji kitaplari okuyorum.


  • evimin paspasi  (08.05.16 22:57:05) 
berbat çevirili, bölümleri arasında bütünlük sağlanamamış bir ders kitabı okuyorum ara ara. bir de oğuz atay'ın bir türlü bitirmeye fırsat ve istek bulamadığım tehlikeli oyunları'nı okuyorum. kitap çok eğlenceli ama türkçeye katkı sağlamaz, aksine bozar.

şunu da eklemeden geçmeyeyim; yazıyla uğraşan birinin dilini özenli kullanabilmesi gerekir. o kadar kitap okuyup "ya da"yı "yada" yazmak ya da soru işaretinden önce boşluk bırakmaz yakışmaz. ilkokulda öğrendiğimiz kurallar sonuçta bunlar.
  • devilred  (08.05.16 23:02:12) 
Tek adam -Şevket Süreyya Aydemir


  • Nox  (08.05.16 23:04:47) 
bryan fury 'nin onerdigi kitabi oku.


  • scars dont fade  (08.05.16 23:21:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.