[]

Tesbih hediye etmem gerekiyor, tesbihten hiç anlamam

Adam yaya yaya oturanlardan, hediye olarak gidecek, hatırında kalalım diye.

Kehribar tesbih seviyormuş, tesbihin t'sinden anlamam. Şöyle bir baktım da damla kehribar, sıkma kehribar vb çeşitleri varmış galiba. 350 TL aşılmasın istiyoruz.

Gözüme hoş gelen kehribar tesbihi mi almalıyım yoksa bunun kalitelisi hangisidir, nasıl anlarız?

Sadece link atmaktan ziyade nereden almalı, alırken neye dikkat etmeli?

Teşekkürler şimdiden.

YER: iSTANBUL

 
www.tesbihane.com şöyle bir site var.


  • arockm  (06.05.16 12:54:29) 
kuka ya da oltu derdim guzel durdugu icin. ama o fiyata guzel kehribar alinir.


  • diego de almagro  (06.05.16 13:19:38) 
koyunpazarında gramafon kafenin yanında bulunan tespihçiden alabilirsin. sıkma olan toz kehribarı sıkıştırıp yaptıkları , damla olan ise reçinenin doğal hali diye biliyorum. ama nasıl anlarız konusunda bilgim yok.


  • 1917  (06.05.16 13:35:27) 
www.inantesbih.com
burada bir arkadaşım çalışıyor . el yapımı ürünleri var çok güzeller.çok titiz ve özenli ustalar , zaman içinde sorun olursa ücretsiz tamir bakım yaptıklarına şahit oldum.

  • devilone  (06.05.16 13:44:46) 
ben de inan tespih demeye geldim, ama ayni inan tespih mi acaba? cemberlitasta yerleri var. eger gidebilirsen seni iyi sekilde yonlendirirler, detayini bilmiyorum ama kehribarda cesit/kalite cook fazla.

edit:bsktim, ayni yermis
  • galandar kostumu  (06.05.16 15:00:15 ~ 15:02:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.