[]

İçimdeki şeytanı susturalım mı, bırakalım konuşsun mu?

Nisan'ın başında Neferkitty'ın mükemmel kedi oyuncağını buldum duyurusu (eksiduyu.ru )üzerine çok pis gaza geldim, (teşekkürler Nefer hakikaten süper oyuncakmış ^.^ ) kedime aynı oyuncağı alayım dedim ve Tchibo'nun internet sitesinden oyuncağı iki üç parça ürünle birlikte satın aldım. Neyse aradan bir hafta geçti ürüne dair kargo takip numarası oluşturulmadı, ben de aradım ve bir sorun olup olmadığını sordum. Klasik ''sistemsel arıza'' savunması yapıldı, bir iki konuşmanın daha üzerine ürünüm elime şükür ki ulaştı siparişten iki haftadan fazla süre sonra.

Sonracığıma geçenlerde tekrar arandım müşteri hizmetlerinden aynı içerikte bir sipariş daha oluşturmuşlar adıma, geçerli midir diye aradılar, öyle bir sipariş vermediğimi, siparişin halihazırda elime ulaştığını, iptal etmelerini söyledim. Tamam deyip iptal ettiklerini söylediler. Ertesi gün yurt içi kargodan mesaj geldi, ''kargonuz yola çıktı.'' diye.
Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım, dedim ilk sipariş elime gelmedi sanıp ikinci bir paket hazırlamışsınız, teşekkür ederim ama bunu iptal etmemize rağmen kargo yola çıkmış, onu iptal etmiştik.
''İptal edeyim.'' dedi tekrar, sonra da ''kargoyu kesinlikle teslim almayın, doğrudan geri gelsin.'' dedi. ''Eyvallah'' dedim kargoyu teslim almadık.

Şimdi görüyorum mail gelmiş dün, iptal talebiniz doğrultusunda ürün ücreti kartınıza yatacaktır diye.

Ben haber etmesem bunlar ikinci defa aynı ürünü gönderdiklerini bile fark etmeyecekti, neyse söyledim içim rahat etmezdi.
Ama şimdi şeytan diyor ki söyleme yatırsınlar parayı hesabına. Bedavaya almış ol ne aldıysan.

Arayacağım büyük ihtimal birazdan ama şimdi de kartımdan birden fazla kez ücret çekerler diye korkuyorum, malum her işi 2 defa yapıyorlar.

Şeytanımı dinleyeyim mi yoksa orada benimle irtibat kuran çocuğun başı yanar mı?

 
arayıp söyle bence. tchibo değil de müşterisini bıktıran bir yer olsa boşver derdim ama tchibo gibi yerleri tutmalıyız:)


  • fakyoras  (03.05.16 15:48:54) 
Ben anlamadim simdi :p

Kedi oynuyor mu oyuncagi ile son durum ne?

Oyuncak geldi mi? :)

Tek dezavantaji pili cabuk bitiyor :(
  • neferkitty  (03.05.16 16:01:29) 
önce karktından çift işlem yapmışlar mı ona bak derim. ondan sonra tekrar ararsın


  • argent dawn  (03.05.16 17:13:19) 
haydaaa hiç yakıştı mı sana böyle bir duyuru. ara tabii ki, hadi oldu da hata almadan parayı iade ettiler diyelim, ay sonu sayımında falan eksik çıkınca kimin sorumluluğunda ise muhtemelen ondan keserler, o da asgari ücretle çalışan depocudur. gerçi genel müdür maaşı alan biri olsa ne fark eder efenim arayın durumu anlatın başkasının hakkına girmeyin.


  • tolga asp  (03.05.16 18:00:59) 
arkadas tek soruya 10 tane farkli konu sikistirmis, bunlardan birisi ve duyurunun konusu olmasi gereken de ikinci kez gonderilen urunu geri gonderip gondermeyecegi.


  • scars dont fade  (03.05.16 18:27:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.