[]

e-book okunabilecek tablet

şöyle ki:

3g-4g-4.5g üzerinden internete bağlabilsin,
wireless'i de olsun,
e-book okunabilsin -yani gözü yormayacak bir yapısı olsun-,
e-book ya da slaytlar üzerinde notlar alabilelim,
müzik dinleyebilelim -kulaklık girişi olsun-,
film izleyebilelim,
oyun oynayabilelim -candy crush, 2048 vs gibi basit oyunlar-,
kamerası önemli değil, fotoğraf çekmek için kullanmayacağım,
hatta arada canımız sıkılırsa resim de yapabilelim,
bir de yanağında bir beni mutlaka olsun :P -tamam vurmayın-

aslında ben en uygun fiyatlı olanın arıyorum da, bir ihtimal yurtdışından da getirtebilirim. türkiye'den alma durumunda uygun fiyatlı, yurtdışından alma durumunda ise performansı iyi olan tablet önerilerinde bulunabilirseniz, sevinirim technoduyuruculular :D

şimdiden teşekkürler yardımcı olacaklara,

 
samsung tab s ler var, erkran amoled, onlardan alırsan hem pil çok gider hem de ekran gerçekten kalite, amoledin özelliği siyah yerleri pixel i söndürerek siyah yapıyor, ebook için daha mantıklı bence.

ama çoğunlukla ebook ise kindle PW al
  • nucleon  (01.05.16 20:59:48) 
bir cihaz hem tablet hem ebook olmaz, olamaz. ters mıknatıslanma yapar. kindle ppw lere bak sen ışıklı 3gli modellere.


  • feel the blanks  (01.05.16 21:50:00) 
herhangi bir pdf reader acabilen, android ya da ios sistemli tablet öneririm. söyledigin ihtiyaclardan sadece e book okunabilsin, göz yormasin kismi icin kindle öneremem.

geri kalan her sey tableti isaret ediyor cünkü. ipad air 2, memnunum. her halti yapiyor, bir de matlab ve inventor/autocad acsam masaüstü gibi aticam masaüstünü.
  • wiillii  (02.05.16 02:24:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.