[]

Az öcne "Burada ne yazıyor?" diyip duyurusunu silen humanoid

Tahmin ettiğin gibi "amınoğlu" değil muhtemelen "Boduroğlu". Yukarıdakiler bina görselleriyse Boduroğlu inşaat, ama siteleri veya logoları yok google'da.

Bu sorduğun: i.hizliresim.com

Bu da en iyi tahminim:
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

Duyuru silmek ile ilgili daha önce çok yazdım, bu sefer yazmayacağım. Ama insan bir şeye takıp buraya geldiğinde yerinde olmadığını görünce nasıl hissediyor tahmin edebiliyorsundur.

"Şu yüzden utandım çekindim o yüzden sildim" diye tek bir mantıklı sebep sunabilirsin umarım.

 
Konu dışına çıkacağım, yalnız ben de bu duyuru silme işine çok uyuz olmaya başladım. Geçen biri teknik bir problemini sormuş, üşenmedim uzmanlık alanım olduğundan belki başkası da faydalanır diye 1 saat yazdım. Bugün bakıyorum yok, duyuru silinmiş, kendinden 10 yaş büyük kadınla olup olamayacağını sorduğu abuk sabuk duyurusu duruyor ama bilgi içeren duyuruyu çöp etmiş.

Bari birisi duyurusunu sildiği zaman, bizim yazdığımız kısım mesaj kutumuza falan düşsün de değerlendirelim başka yerde.
  • koskoca kirpi  (01.05.16 23:00:57) 
dünde benim başıma geldi küfürler ettim

adam için uğraşmış didnmişsin emeğine sağlık kardeşim +rep

edit:cevapla tuşuna bastıktan sonra bi gitmedi ve duyurunu sildin sandım neyseki silmemişsin ucuz atlattın
  • basond  (01.05.16 23:02:48 ~ 23:03:37) 
ben de bazı duyuruları açp cevabı alıp siliyorum, durun dövmeyin geçerli sebeplerim var:)


  • arkburak  (01.05.16 23:11:40) 
duyurusunu silen adamların bir sonraki duyurusuna cevap bile yazmıyorum. herkes faydalansın diye yazıyoruz, bazen cevaplar arasında tartışma falan dönüyor, hatta diyoruz sonradan dönüp bakalım başkalarının verdiği cevaplardan öğreneceğimiz şeyler oluyor, hop gitmiş duyuru.

troll listesine eklemeye başladım duyurusunu silenleri.

@arkburak, silinmemiş 38 duyurun, silinmiş 26 duyurun var. %50 oranını geçtiğin anda yoksun benim gözümde :) şimdilik kurtardın paçayı.
  • harzem  (01.05.16 23:27:49) 
ya olay sadece yazılanın kaybolması da değil, yani sen birinin derdine yardım edeyim diye zaman ayırıyorsun, ve bu tamamen gönülden bişey. geri geliyosun yok.

yani ne bileyim bi şekilde çok aptalca bi soru olur, alay edilir, tartışma olur falan silinir bunlar ok ama teknik bir soru neden silinir yok benim kafam almıyor.

dümdüz bencillik. benim işim görülsün, kalanı sk.mde değil yani buradaki motivasyon. az da olsa arama fonksiyonunu kullanan var, belki senin soruna verilmiş bir cevapyan faydalanacak, yok işte.
  • celeron 300a  (02.05.16 00:20:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.