[]

Bursa ----> sabiha gökçen

ÖnümüMüzdeki hafta bursa'dan sabiha gökçen havaalanına gitmem gerekiyor. Akmis turizm gidiyormuş galiba. İyi midir? Ve başka fikri olan var mı?




 
iyi olsun olmasın baska care yok ki? ben o kadar uzun mesafe kullanmadım ama gittigim yönde bi yamuklarını görmedim.


  • galandar kostumu  (21.04.16 21:22:52) 
olabilecek in iyi alternatif. otogardan alıp havaalanının kapısına kadar bırakıyor. kullandım, tercih edebilirsiniz.


  • dedim ben sana  (22.04.16 00:12:03) 
akmis eğer sadece pegasus müşterisiysen taşıyor. izmitte böyle, başka havayolundan biletin varsa taşımıyor. büyük ihtimalle bursa da aynı şekildedir haberin olsun.


  • sta  (22.04.16 00:39:01) 
@sta bursada akmis'in öyle bi uygulaması yok. şehirlerarası otobüs gibi sadece gidip bilet alıyorsun. saat başı otobüs kalkıyor sabiha gökçene.


  • dedim ben sana  (22.04.16 00:43:00) 
akmis'le defalarca gittim izmit'ten, küçük müçük ama temizdir iyidir, hiç pegasus bilet soran da olmadı, olmaz da. araç reklamı onlar, pegasus'a özel vb. hiç ilgisi yok. insan karşılamaya gidiyorum ne bileti. 444 1609 arayın, biniş noktanızı söyleyin alır götürürler (buradan 22 tl'ydi en son)


  • kaichi  (22.04.16 00:47:15) 
akmis seyahatle 2 ay önce falan sabihaya gitmek istediğimizde uçak biletini sordular ve thy olduğunu görünce bilet satmadılar. yasak geldi satamıyoruz dediler ki sahibi annemin arkadaşı ona rağmen gidemedik. bu 2 ay içinde değiştiyse bilemem ama en son böyleydi.


  • sta  (22.04.16 00:50:05) 
@sta çok enteresan.. son duruma bakıyorum, online rezervasyon yapabiliyorsunuz yalnızca bineceğiniz durağı seçerek, oralarda kısıtlayıcı bir ibare yok.

www.akmisonline.com

pegasus'un sitede de kocaeli bursa vb yok servis güzergahı olarak.

www.flypgs.com

size uçağa özel anlaşmalı servis (charter gibi) denk gelmiş olabilir.
  • kaichi  (22.04.16 01:12:24) 
www.sabihagokcen.aero
burda da pegasus müşterileri diyor. ayrıca uçağa özel de değildi eminim çünkü hiçbir tarihe alınamıyordu. baya sıkı takip var kesinlikle satamayız dediler.
yine en güzeli telefonla sormak tabi. hergün bi değişiklik oluyor.
  • sta  (22.04.16 02:00:42) 
@sta hakkınız var.. bu arkadaşa göre tekrar normale dönmüş gibi ama sormak kesinlikle gerekli anlaşılan (bkz: #58742342)


  • kaichi  (22.04.16 02:10:59) 
ben geçen yıl sabiha' dan kamil koç veya nilüfer ile gelmiştim bursa'ya. bursa' dan da giderler heralde. netten baktım görünmüyor, ama eminim geçen yıl vardı. arayıp sorabilirsin.


  • VickVickyVale  (22.04.16 02:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.