[]

Şu tarz parça isteği > Civil Wars - Dust to Dust / Bic Runga - Sway gibi

başlıktaki ve aşağıdaki şu iki parça gibi lezizine denk gelemedim bir türlü. Parçaları biliyorsanız ya da dinleyip bakarsanız, buna benzer tüm önerilere açığım. Vermesini istediğim his genel olarak şöyle bir şey; Dinlerken sevgisel anlamda (sevgiliniz varsa onu düşündüren, yoksa da sevgi'nin, sevebilme yetisinin hoşluğunu hissettiren) çoşku uyandırması ama aynı zamanda minik de olsa sızısal bir şeyler de aktarması. (yani düşük oranda hüzünlü olabilir ek olarak) naif olsun, depresif olmasın, mutluluktan havalara da uçurmasın.


Civil Wars - Dust to Dust > youtu.be

Bic Runga - Sway > youtu.be

 
  • kyha  (06.04.16 22:31:36) 
@kyha: teşekkürler. bunu da çok severdim ama hatırlayamamışım. bunu sağladın.

eee başka yok mu arkadaşlar? şaka mı bu? :P
  • matrix  (07.04.16 02:43:54) 
ben bir tane daha buldum arkadaşlar, aynen kastettiğim tada sahip bir parça. kaç zamandır loop'ta...

IMANY - Slow Down > www.youtube.com
  • matrix  (16.05.16 16:58:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.