[]

"Başka yerden de yanıt bekliyorum, birkaç gün sonra dönebilir miyim?"

İşe alındığımı bildirmek için aradıklarında böyle dedim ama haber beklediğim yerin ismini verdim ve gerçekten haber beklenecek bir yer. Yani rakip ya da küçük yer değil. Yine de çok mu kötü bir izlenim oluşmuştur? Bu cevabı alan İK görevlisinin düşüncesi ne olur genellikle? Ya da dönüş yaptığımda "teklifimiz artık geçerli değildir" derler mi?




 
valla ik'cılar ergen oluyor genelde. kezban triplerine girmiş olabilir.


  • cekilmis gayfe  (15.03.16 18:09:49) 
IK'cı olarak soyluyorum, hayır bana da cok söylüyorlar. Gerçi genelde firma ismi vermiyorlar ama böyle durumlarda sorunsuz beklediğimiz oluyor. hem birlikte çalışmayacaksınız sanırım aldırmayın o kadar ne düşündüğünü :)


  • zartanyan  (15.03.16 18:09:56) 
@zartanyan gerçekten cevabınız içimi çok rahatlattı, çok teşekkürler. eğer o beklediğim yer olmazsa her türlü bu alındığım yeri istediğim için acaba riske mi attım diye çok endişe ettim. bir de stajyer pozisyonu olduğu için full-time süreci gibi olmayabilir diye düşündüm.


  • rivulet  (15.03.16 18:12:15 ~ 18:12:29) 
hiç sıkıntı yapma, beklerler birkaç gün. inşallah o çok istediğin yer olur.


  • zartanyan  (15.03.16 18:13:50) 
Ben hep yalan söylyüordum beklemek yerine, şehir dışındayım vs diyotdum. BU kadar normal mi karşılıyorlar deyince, triplere girmezler mi?


  • Cursed Chico  (15.03.16 20:54:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.