[]

resume yazarken şeref belgelerinden nasıl söz edilir?

yurt dışında bir yere staj başvuru yapıyorum ve o sebeple ingilizce resume hazırlamam gerekiyor. en son yüksek lisansa başvururken hazırlamam gerekmişti ve orada aldığım her yüksek şeref ile şeref belgesini tek tek yazmıştım awards and honors bölümüne. şimdi yine öyle yazsam mı, yazmasam mı karar veremedim. yazsam da "her dönem şeref/yüksek şeref bir şeyler aldık işte." tarzı tek cümlelik bir laf kullanmak istiyorum. yani değinsem fena olmaz ama hepsini tek tek yazıp da komik duruma düşmek istemiyorum. ne yapmamı önerirsiniz? yaz derseniz de nasıl bir ifade kullanayım o cümle için?




 
zor edilinen birseyse hepsini tek tek yaz, ama lisede taktir aldim seviyesindeyse hic birini yazma.


  • compumaster  (15.03.16 01:10:48 ~ 01:11:00) 
bana kalırsa cgpa yazdıktan sonra hiç önemi yok ama awards and honors bölümüne "bursluydum işte ve birkaç da belgem var." demek dışında bir şey yazamayacağım için çelişkide kaldım. kastım lisansta dönemlik not ortalamasına göre verilen belgeler bu arada. genelde bu durumda "dean's list for all semesters" tarzı bir şey deniliyor lakin bizdeki karşılığı tam olarak bu olmuyor bildiğim kadarıyla. "honor/high honor list" gibi bir şey demek lazım. o aradaki taksimle meselem benim. çünkü ne tüm dönemler honor oldum, ne de hepsinde high honor'dım. tam olarak eşit dağılım var dörde dört belge sayılarında. dolayısıyla bunların ikisini de kapsayan bir laf olsa da kullansam hoş olacak. ya da dediğiniz gibi hiç yazmayacağım.


  • jack of hearts  (15.03.16 01:24:07 ~ 01:27:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.