[]

Bu duyuruda yılbaşında hediye bekleyenleri ayıplıyoruz.

Yılbaşı hediyesi aldılar bana şimdi, ofisteki iki kişi. Birleşip english home'dan nevresim takımı almışlar. İyi güzel, teşekkür ettim. E, şimdi karşısında bir şey almak lazım. Karnıma ağrılar gire gire dolaşıyorum.
Çünkü benim için hediye doğumgününde veya aklıma geldiğinde alınır. Haydi onu geçtim, yılbaşında kupa alınır, don alınır, çorap alınır, eldiven atkı alınır, kırmızı beyaz çizgili kocaman boy şekerlerden alınır filan. Nevresim takımı aldılar diye kazaktır, pantuftur filan bakıyorum şimdi. Nefret geldi.

Bodyshop'tan yılbaşı paketi alayım dedim saçma sapan birkaç şeye 50 diyor. Bu ne saçma sapan gereksiz bir durum, 3 gün sonra her yer indirime girecek zaten.

Yılbaşı şımarıklıgı yapan kaç kişi var burada? Hi?

Bir de ne alayım ben bu iki kadına?

 
yılbaşı bileti


  • basond  (29.12.15 18:44:44) 
Kitap al.


  • mr sherlock  (29.12.15 18:55:53) 
ayy hediye seçmek dünyanın en zor işlerinden biri, özellikle karşımdakini çok tanımıyorsam. hediye vermeyi severim ama karşımdaki için bir anlam ifade ettiğini bilmem lazım. o kadar uğraş, emek harca, para ver bir de beğenecek mi derdi olsun...
kitap olabilir bence de.
ya da madem nevresim aldılar borcam al sen de. klasiğe klasik, kolaycılığa kolaycılık...
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (29.12.15 19:18:03) 
kitap kadar güzel ve kolay bir hediye yok


  • gazozailacatmauzmani  (29.12.15 19:23:28) 
Kitap istemiyorlar, onu biliyorum net. Yılbaşı bileti mantıklı geldi, yanına da kupa alayım oh mis :)


  • kaymaktutmayansicaksut  (29.12.15 19:51:05) 
Ben normalde yılbaşında hediye almasını severim ama dediğin gibi yılbaşı hediyesi kupa olur, kitap olur, kar küresi olur Vs. Bu yüzden aile arasında çekilis yapalım diye heveslendim, yaptık. Erkek arkadaşımın annesi cikti bana, sipariş usulü çanta istedi çaktırmadan. Dolaş dolaş bulamadım. Zaten be kendime de cok zor canta begenirim. En son beğendiği çantayı öğrendim. 50 lira limitimiz varken gidip 120 liralık çanta almak zorunda kaldım. ( ki kendisinin zibilyon tane çantası var).

Şu durumda çanta al diyorum. Tüm kadınlar seviyor.
  • fraise  (29.12.15 20:03:03) 
Kupa+bilet
Ajanda+bilet (tematik Pek çok ajanda var artık birini secebilirsiniz)
Parfumeriden el kremi+ruj veya seyahat seti
Dekoratif mumlar
  • balik kraker  (30.12.15 11:22:19) 
Mudo vb yerlerde satılan termoforlar var, üzerinde kazak gibi şirin desenli kılıflar oluyor. Onlara da bakabilirsiniz


  • balik kraker  (30.12.15 11:23:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.